Τρίκαλα

Απίστευτη βραδυνή επίσκεψη στην πόλη – Αγριογούρουνα έφτασαν σχεδόν στο κέντρο των Τρικάλων

Το τελευταίο διάστημα οι «απρόσμενες επισκέψεις» αγριόχοιρων σε αστικές περιοχές πληθαίνουν. Κάτι ανάλογο συνέβει και στα Τρίκαλα και μάλιστα μεςα στην πόλη .

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης γύρω στις 4πμ κάποιοι κάτοικοι της πόλης έμειναν έκπληκτοι με ένα απρόσμενο και σπάνιο γεγονός καθως συναντήθηκαν με τέσσερα αγριογούρουνα . Η αγέλη ψάχνοντας για τροφή ανέβηκε την όχθη του ποταμού και έφθασε μέχρι την γέφυρα Γκίκα . Τα άγρια θηλαστικά αναζητούσαν τροφή και πιθανώς σκουπίδια ´´αφου βγήκαν στον δρόμο πίσω απο το Μουσείο Τσιτσάνη και κατόπιν τρομαγμένα ξανά επέστρεψαν απο το σημείο εισόδου . Ευτυχώς η επίσκεψη τους περα απο έκπληξη στους λίγους διερχόμενους οδηγούς δεν δημιούργησε κάποιο ατύχημα .  Για πολλούς λόγω της αναζήτησης τροφής , θεωρούνται επικίνδυνα και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τον τρόπο με τον οποίο θα αντιδράσουν, αν τα πλησιάσει άνθρωπος. 

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως η αύξηση του πληθυσμού των αγριογούρουνων έχει λάβει εκρηκτικές διατάσεις τα τελευταία χρόνια.

Back to top button
Close
Close