Τρίκαλα

Απάντηση Λάππα σε Παπαστεργίου για την… αισθητική του Κρεμμύδα

Το σχόλιο του για τα περί αισθητικής και την παρουσία του Δημάρχου Δημήτρη Παπαστεργίου σε τηλεοπτικές εκπομπές έκανε μιλώντας σήμερα το πρωί στη Λέσχη 97,6 ο πρώην Δήμαρχος Χρήστος Λάππας:

« Στις χθεσινές δηλώσεις του Δημάρχου νομίζω ότι διακρίνεται μια αλαζονεία, ένας αυταρχισμός και μια αντίληψη που δεν συνάδει με το θεσμό του Δημάρχου. Βγάζει μια καμαρίλα και μια εξουσιαστική νοοτροπία αυτή η λογική, ότι ξέρετε ποιος είμαι εγώ που με καλούν σε εκπομπές. Δεν πιστεύω ότι είναι και δύσκολο να σε καλέσουν στο ‘Πάμε Πακέτο’, όταν ήμουν κι εγώ Δήμαρχος συνέχεια με καλούσαν να πάω πχ στον Σπύρο Παπαδόπουλο, αλλά δεν πήγα όμως γιατί έχω την αίσθηση ότι ο Δήμαρχος δεν μπορεί να είναι η γλάστρα σε ανάλογες εκπομπές.

Θα πρέπει να προσέξουμε ποια είναι η δημοκρατική ευαισθησία του Δημάρχου, και πώς δέχεται την κριτική από τους αντιπάλους του. Έχει πει ο ίδιος στο δημοτικό συμβούλιο ότι κινδυνεύουμε από τον κακό μας εαυτό, και νομίζω πως το χθεσινό ήταν μια έκφραση του πολύ κακού του εαυτού, ήταν υπολείμματα της πολιτικής του εφηβείας.»

Back to top button
Close
Close