MUST Read

Αντί για το καλλιτεχνικό,αντιδήμαρχος έργων ο Τζιάνης

Θα μπορούσε καλλιστα να αναλάβει και το καλλιτεχνικό κομμάτι του δήμου Πύλης αλλά ο εκ νέου  εκλεγμένος αντιδήμαρχος σύμφωνα με τον δήμαρχο θα του εμπιστευθεί εκ νέου αντιδημαρχία πρώτης γραμμής .Ο λόγος για τον Άρη Τζιάνη που πέρα από τα κοινά, τα πηγαίνει εξίσου καλά και στον τομέα της διασκέδασης .Έτσι στην όμορφη και επιτυχημένη βραδιά ο αντιδήμαρχος απηύθυνε τα συγχαρητήρια στον γνωστό  καλλιτεχνικό κόσμο που τραγούδησε στην Πύλη όπου ο Θέμης Αδαμαντίδης και η Γωγώ Ρωμαίου, σε μια βραδιά ανεπανάληπτη, όπου ο Α.Ο. «Κεραυνός» Ροπωτού, έβαλε…φωτιά!!! και απογείωσε την διασκέδαση.

Η πίστα αποδείχθηκε τελικά πολύ μικρή για την μοναδική και αιθέρια Γωγώ Ρωμαίου, καθώς ανανεωμένη και με ολόφρεσκα και ανεβαστικά άσματα στο λαϊκόδημοτικό πρόγραμμα και συντροφιά της τον χρυσοδάκτυλο στο κλαρίνο Γιάννη Χαϊτίδη, ξεσήκωσε τον κόσμοπολιορκώντας την πίστα ως τις πρώτες πρωινές ώρες!

Ένα σχήμα που έκανε ακόμη πιο καυτό!!! το χθεσινό αυγουστιάτικο βράδυ της Πέμπτης, που όλοι ανταμείφθηκαν με το παραπάνω!!!

Back to top button
Close
Close