Idees Sports

Αντί για τα Χανιά και το πρωτάθλημα που τελειώνει, η ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ασχολείται με το sportrikala!!!

To γεγονός ότι ο ΑΟΤ  παρά τις εξαγγελίες και τις μεγάλες δηλώσεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος για δεύτερη χρονιά έπεσαν στο κενό, οι διοικούντες ασχολούνται με το ρεπορτάζ του sportrikala.gr το οποίο στην ουσία σχολιάζει τις νέες δηλώσεις, περί  τα πεπραγμένα του δημοτικού σταδίου Τρικάλων από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ που αποφάσισε να αποχωρήσει από τον Σύλλογο ……ψάχνοντας για δικαιολογίες….

Sportrikala.gr

Πότε χάρισε 150 χιλιάρικα στον Δήμο ο Γιαλιάς ;

«Ταβανόπροκα»  στο δήμο Τρικκαίων κάρφωσε φεύγοντας από την πόλη μας  ο  Γιαλιάς . Κια με την πρόσφατη τοποθέτηση δήλωσε (ούτε λίγο ούτε πολύ) ότι χάρισε   150 χιλιάδες  ευρώ!!! Μεγάλο το ποσό της «δωρεάς» του  κι έτσι όπως έγινε η δήλωση κανείς δεν ξέρει για ποιο σκοπό   έγινε αυτή η κίνηση . Να το πάμε παρακάτω… ούτε  ένα τυπικό μικρό ευχαριστήριο  δεν εκδόθηκε προς τον ευεργέτη  και …. δικαιολογημένα δημιουργούνται «ευλογα τα ερωτηματικά».

Πάντως, για να μην δημιουργηθούν παρανοήσεις   αξίζει να τονιστεί πως τα νούμερα αφορούν  τα έργα που έγιναν στο στάδιο (κυλικείο τάπητας γραφεία κλπ),  αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται στη δήλωση του μεγαλομετόχο στην οποία γίνεται λόγος  για χάρισμα 150 χιλιάδων προς τη  δημοτική αρχή της πόλης, που στήριξε μέχρι ….παρεξηγήσεως τον Χ. Γιαλιά.

 

Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε στο sportrikala.gr το ανυπόγραφο κείμενο με τίτλο «Πότε χάρισε 150 χιλιάρικα στον Δήμο ο Γιαλιάς;».
Για μια ακόμη φορά, πλησιάζοντας προς το τέλος της σεζόν, βγαίνουν δημοσιεύματα που προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις γύρω από την ΠΑΕ.
Όσο για τα 150 χιλιάδες ευρώ προς τον δήμο Τρικκαίων, η τοποθέτηση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα Χρήστου Γιαλιά ήταν απόλυτα σαφής. Η ΠΑΕ δαπάνησε αυτό το ποσό για αθλητικές εγκαταστάσεις που έχουν να κάνουν με την χρήση από τον ΑΟΤ, ενώ είναι γνωστό ότι οι αθλητικοί χώροι ανήκουν στον δήμο Τρικκαίων. Αυτά τα έργα –όπως μπορεί να το καταλάβει ο καθένας – θα μείνουν στο δημοτικό στάδιο, χωρίς η ΠΑΕ να ζητήσει να καλυφθούν οι δαπάνες που έκανε. Άλλωστε η συνεργασία με τον δήμο Τρικκαίων ήταν και παραμένει πολύ καλή. Είναι πραγματικά ακατανόητο πως μια κίνηση από την πλευρά της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα, που έχει να κάνει με το καλό όσων χρησιμοποιούν το δημοτικό στάδιο μπορεί να αποτελέσει αφορμή για σκωπτικά σχόλια. Πιστεύουμε ότι ποτέ δεν είναι αργά να κατανοήσει ο καθένας τα λάθη του και να ειπωθούν τα πράγματα με το όνομα τους, διότι από κριτική έχουμε χορτάσει, αλλά το ζήτημα είναι τι γίνεται στην πράξη και όταν καλείται κάποιος να βάλει το χέρι στην τσέπη του…
ΠΑΕ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ

 

Τον αγώνα του ΑΟ Τρίκαλα με τα Χανιά θα διευθύνει ο Λυμπούδης από το σύνδεσμο Μακεδονίας. Ενώ το παιχνίδι Άρης – Απόλλωνας Σμύρνης ο τρικαλινός διαιτητής Βαγγέλης Γρατσάνης.

Back to top button
Close
Close