Τρίκαλα

Αλλάζει όνομα ο συνδυασμός “Τρίκαλα Συμπολιτεία”σύμφωνα με τον Κ.Κρεμμύδα

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρικκαίων Κων/νος Κρεμμύδας  μίλησε σήμερα στη Λέσχη 97,6, λέγοντας:« Στην πρώτη συνάντηση που κάναμε προτεραιότητα ήταν κάποια οργανωτικά θέματα, όπως τον χώρο στον οποίο θα στεγαστούμε. Έχουμε βρει το χώρο μας στην Ασκληπιού 24 στον 1ο όροφο, να είναι κοντά στις εργασίες μας και κοντά στο Δημαρχείο. Ο ουσιαστικός προεκλογικός αγώνας θα ξεκινήσει από το νέο έτος, ήδη όμως έχουμε καταγράψει πάνω 50 ονόματα υποψήφιων, και από αρχές Ιανουαρίου θα λέμε και ποια είναι τα ονόματα όσων είναι μαζί μας. Διεκδικούμε ευθέως το Δήμο Τρικκαίων και τον δημαρχιακό θώκο, και γι’ αυτό το ψηφοδέλτιο μας  θα είναι ένα πλήρες ψηφοδέλτιο.

Το όνομα του συνδυασμού θα αλλάξει, δεν θα είναι ‘Τρίκαλα Συμπολιτεία’. Είναι μια καινούρια προσπάθεια, με καινούριους ανθρώπους και καινούριες συνεργασίες. Ο σκοπός μας είναι να δώσουμε ένα νέο στίγμα.

Με τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ είμαστε σε καλή επικοινωνία και θα λύσουμε αρκετά θέματα στις επόμενες ημέρες. Και με το Γιώργο Σπαθή θα βρεθούμε κάποια στιγμή, είναι λογικό να κάνουμε την  προσπάθεια για μια συστράτευση δυνάμεων.»

Back to top button
Close
Close