Lifestyle news

Αλέξης Τσίπρας-Μπέτυ : Ένας εφηβικός έρωτας που εξελίχθηκε σε σχέση ζωής.

Μια άλλη πλευρά του Αλέξη Τσίπρα είχαμε την ευκαιρία να δούμε το βράδυ της Δευτέρας στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Ο παρουσιαστής είχε φροντίσει να τον χαλαρώσει «επιβάλλοντας» τον ενικό στην κουβέντα τους, σε αντίθεση με τις πολιτικές τους συζητήσεις στα δελτία, όπου είθισται να επικρατεί ο πληθυντικός. Κι ο Αλέξης Τσίπρας ένιωσε αυτή την άνεση και μπόρεσε να μιλήσει για τη σχέση του με την Μπέτυ Μπαζιάνα.

Οι δυο τους είναι μαζί στα 3/4 της ζωής τους. Είναι στην ουσία ο πρώτος έρωτας ο ένας για τον άλλον και αυτό φαίνεται πως δεν άλλαξε ποτέ. Μετά από σχεδόν τριάντα χρόνια και δύο παιδιά, παραμένουν ένα ενωμένο ζευγάρι.

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν δίστασε να περιγράψει πώς ξεκίνησε η σχέση τους όταν ρωτήθηκε από τον Νίκο Χατζηνικολάου και έχουν ενδιαφέρον τα όσα είπε.

«Είμαστε σχεδόν 29 χρόνια μαζί, από το λύκειο σχεδόν. Φυσικά και θυμάμαι πως ερωτευτήκαμε. Νομίζω ότι πρώτα με είχε δει αυτή. Έχω να σου πω πως όταν ήμουν κανονικός άνθρωπος, κάναμε πολλά ταξίδια, είχαμε γυρίσει όλη την Ελλάδα. Ανέμελα κι ωραία χρόνια. Έχω την αίσθηση ότι η Μπαζιάνα πρέπει να ήταν ερωτευμένη μαζί μου πολύ πριν εγώ την εντοπίσω.

Ήμασταν μαζί στο δεύτερο πειραματικό γυμνάσιο Αμπελοκήπων και κάποια στιγμή στην τρίτη γυμνασίου πρέπει να με εντόπισε σε μια παιδική χαρά που έπαιζα βόλεϊ. Ήμουν ένα παιδί με καλό άλμα, είχα πάρει το μπόι πιο γρήγορα από τους άλλους. Βέβαια, πιο μετά ψήλωσαν οι άλλοι κι εγώ από κεντρικός μπλοκέρ κατέληξα να σκουπίζω τον πάγκο.

Κάποια στιγμή στο λύκειο, λίγο πριν τις καταλήψεις, αποφάσισα ενώ είχα μάθει το ενδιαφέρον της, αποφάσισα να κλείσω ένα ραντεβού. Πήγαμε στο παρκάκι της Έλενας, δίπλα στο σχολείο. Είχαμε πάει σε ένα μπαρ στη Μιχαλακοπούλου, σε ένα σκληρό ροκάδικο.

Πέρα από την αγάπη, υπάρχει ένας αμοιβαίος θαυμασμός και μια εκτίμηση με την Μπέτυ. Είναι δυνατή και σκληρή».

Back to top button
Close
Close