Lifestyle news

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Η Λένα είναι η γυναίκα της ζωής μου

 

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ήταν ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και μίλησε με τα πιο τρυφερά και συγκινητικά λόγια για τη σύντροφό του, Λένα Δροσάκη. 

Στην ερώτηση, λοιπόν, για τη σύντροφό του, με την οποία συμπληρώνουν μαζί περισσότερο από έναν χρόνο σχέσης, ο ηθοποιός δήλωσε:

«Στα 43 μου, βρήκα τον άνθρωπό μου, ορκίζομαι. Κάποια πράγματα έρχονται και σε βρίσκουν στη ζωή…», δήλωσε αρχικά και με αφορμή την ερώτηση για το δημόσιο μήνυμα του και το ποίημα που αφιέρωσε στην αγαπημένη του μέσα από το Instagram, συμπλήρωσε

«Δύσκολα εκφράζομαι δημόσια, αλλά τώρα τα πράγματα είναι πολύ όμορφα. Είναι πολύ ωραίο να θαυμάζεις τον άνθρωπό σου. Για μένα είναι μια από τις σπουδαιότερες ηθοποιούς της γενιάς της, την θαύμαζα από πριν σαν ηθοποιό και τώρα τη θαυμάζω και σαν άνθρωπο…

Δεν γνωριζόμασταν πριν, την είχα δει σε μια παράσταση, την είχα χαιρετήσει αλλά τότε δε μου είχε δώσει καμία σημασία. Μακάρι να συνεργαστούμε στο μέλλον.Είναι η γυναίκα της ζωής μου. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Είμαστε μαζί ένα χρόνο και κάτι, και μου βγήκε πολύ αυθόρμητο όλο αυτό». 

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης δέχτηκε ερώτηση και για το αν έχει κάνει πρόταση γάμου στη Λένα Δροσκάκη, ωστόσο απέφυγε να απαντήσει λέγοντας απλά και περιεκτικά «πολλά ρωτάτε».

Back to top button
Close
Close