Τρίκαλα

Ακόμα ένα τροχαίο στην προβληματική διασταύρωση…στα Τρίκαλα

Αυτόπτες μάρτυρες ενός ακόμη τροχαίου ατυχήματος στη διασταύρωση των οδών Καβράκου και Φλεγίου στα Τρίκαλα, έγιναν οι κάτοικοι της περιοχής .

Στο τροχαίο ενεπλάκησαν δύο οχήματα, τα οποία και συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστούν οι επιβαίνοντες σε αυτά.

αΗ ύπαρξη των σχετικών πινακίδων σήμανσης που ρυθμίζουν την προτεραιότητα των αυτοκινήτων φαίνεται να αποτελούν “διακοσμητικό στοιχείο” για πολλούς εκ των διερχόμενων οδηγών, με τη συγκεκριμένη διασταύρωση να βρίσκεται πρώτη στη λίστα των ατυχημάτων που καταγράφονται στο τροχονομικό δελτίο, ακόμη και σε σχέση με άκρως επικίνδυνους κόμβους περιφερειακών η εθνικών οδών. Ένας, δε, επιπλέον λόγος πρόκλησης των τροχαίων στην “προβληματική” διασταύρωση, είναι η μειωμένη ορατότητα, λόγω παρκαρισμένων οχημάτων στις γωνίες αυτής, όσων οδηγών κινούνται στον μονόδρομο της οδού Φλεγίου. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, το σύνολο των ατυχημάτων αποδίδεται στην έλλειψη προσοχής, τα λάθη των οδηγών αλλά και την υπερβολική ταχύτητα που αναπτύσσουν εντός της κατοικημένης περιοχής.

Back to top button
Close
Close