Τρίκαλα

Ακρως επιτυχημένο το πάρτι της ΝΟΔΕ με καλεσμένη την Υφυπουργό Σοφία Ζαχαράκη που έκλεψε τις εντυπώσεις!

Το αδιαχώρητο επικράτησε στο πάρτι της ΝΟΔΕ Τρικάλων στο καφέ του Μύλου Ματσόπουλου, που για μια ακόμη φορά ήταν ο ιδανικός χώρος για πολιτικό κους-κους και υψηλούς καλεσμένους. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι οικοδεσπότες, ο πρόεδρος Κώστας Τρέλλης και το Δ.Σ της τοπικής ΝΟΔΕ είχαν μια άψογη διοργάνωση . Η υφυπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων Σοφία Ζαχαράκη...έκλεψε την παράσταση και ενθουσίασε τους παρευρισκομένους καθώς δεν σταμάτησε να συνομιλεί με τους τρικαλινούς και να συζητά με υπομονή κάθε αίτημα τους. Τα Τρίκαλα επισκέφτηκε με τον Γραμματέα Π.Ε. της ΝΔ κ. Γιώργο Στεργίου και τον Διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού κ. Στέλιου Κονταδάκη.

Φυσικά δεν έλειψαν και οι καθιερωμένες φωτογραφίες, καθώς είναι μια πολύ ωραία παρουσία και  τα πολιτικά πρόσωπα του νομού απαθανατίστηκαν μαζί της.

Το παρών έδωσαν οι Βουλευτές της Ν.Δ, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κ.Σκρέκας, ο βουλευτής Θ.Λιούτας, και η βουλευτής Κατερίνα Παπακώστα, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο αντιπεριφερειάρχης Χρ.Μιχαλάκης, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δ.Παπαστεργίου, ο Δήμαρχος Πύλης Κ.Μαράβας και  και πολλά στελέχη της Ν.Δ .

Back to top button
Close
Close