Instagram Style

Αδιάβροχα από λουστρίνι…με το glossy φινίρισμα

Τα εντυπωσιακά αδιάβροχα με το glossy φινίρισμα – φτιαγμένα από λουστρίνι ή vinyl – παίρνουν θέση στις επιλογές μας αποτελώντας τη συναρπαστική λεπτομέρεια – μιας μέρας βροχερής.

Αδιάβροχα από Λουστρίνι

Αδιάβροχα από μαύρο λουστρίνι, και μια ζώνη στη μέση, αρκούν για να μετατρέψουν το flat ή το basic σε statement. Η σιλουέτα τους ευρύχωρη, με μεγάλες τσέπες, φτάνοντας σε μήκος κάπου γύρω από το γόνατο. Ροζ και πράσινα της ελιάς, σε ένα σουλούπι που παραπέμπει σε καμπαρντίνα, τυλίγουν με ένα ενδιαφέρον περιτύλιγμα την προοπτική της άνεσης. Μια συνθήκη που τείνει να ξεπεράσει την αισθητική. Κι όλο αυτό εξαργυρώνεται από τα βασικά χαρακτηριστικά του στυλ τους:

Αδιάβροχα από Λουστρίνι

  • Την ανθεκτικότητα στο νερό, από το γυαλιστερό τους φινίρισμα.
  • Το υπερμεγέθες size τους, που επιτρέπει ελευθερία κινήσεων και την ύπαρξη χοντρών layerings.
  • Η ύπαρξη κουκούλας που προστατεύει από το κρύο και τη βροχή.
  • Και τέλος, το ότι έρχονται σε αποχρώσεις εντυπωσιακές. Είτε πρόκειται για ουδέτερα χρώματα, είτε για πιο έντονα.

Αδιάβροχα από Λουστρίνι

Η δυναμική του παρουσιαστικού τους αναμφίβολα μετατοπίζεται και σε εσάς που θα το φορέσετε. Η λεία, γυαλιστερή υφή του λουστρίνι, είναι αυτή που τα κάνει να δείχνουν τόσο ελκυστικά. Κι ενώ δείχνουν να διαθέτουν υψηλή ποιότητα, το κόστος κάποιων από αυτών είναι εξαιρετικά χαμηλό.

Αδιάβροχα από Λουστρίνι

Πως θα φορέσετε τα αδιάβροχα από λουστρίνι:

Συνδυάζονται υπέροχα με τα πάντα, αρκεί να τα αφήσετε να δράσουν σαν τους πρωταγωνιστές. Σκεφτείτε τα με όλα τα φαρδιά πουλόβερ της ντουλάπας σας, τις άνετες μπότες με τη χοντρή σόλα, με τα κλασικά τζιν παντελόνια ή τις πιο μακριές midi φούστες.

Φαίη Γκαινά ,thestylin.com

Back to top button
Close
Close