Lifestyle news

Αγνώριστη η Adele μετά το διαζύγιο

 

Το διαζύγιό της φαίνεται πώς την έχει βάλει σε διάθεση ανανέωσης. Και πρώτος στόχος φαίνεται πώς είναι τα κιλά της. Η Adele, λοιπόν, παρακολούθησε τη συναυλία των Spice Girls, φωτογραφήθηκε μαζί τους κι όλοι είχαν να σχολιάσουν κάτι για την εμφανή αλλαγή στα κιλά της.

Σύμφωνα με την DailyMail, η διάσημη βρετανίδα έχει χάσει σχεδόν 7 κιλά καθώς παρακολουθεί συστηματικά μαθήματα pilates. Μάλιστα, δεν πηγαίνει μόνη της αλλά με τη φίλη της Ayda Field.

Adele ανακοίνωσε τον Απρίλιο που μας πέρασε το διαζύγιό της με τον Simon Konecki μετά από 3 χρόνια γάμου – και συνολικά 8 χρόνια σχέσης. Έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο, τον Angelo. Ωστόσο, τα πράγματα στον γάμο τους δεν εξελίχθηκαν όπως είχαν φανταστεί και για πολύ καιρό δεν έμεναν μαζί πριν ανακοινώσουν και επίσημα τον χωρισμό τους.

Πηγή αναφέρει στη The Sun «Η Adele φροντίζει να περνάει καλά αυτή την περίοδο και αυτό είναι προτεραιότητά της αυτή τη στιγμή, μαζί βεβαίως με το να είναι μαμά του Angelo. Της αρέσει το καινούργιο πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί και πραγματικά έχει δει αποτελέσματα. Έχει καταφέρει, μάλιστα, να χάσει και κιλά. Οι φίλοι της είναι χαρούμενοι που τη βλέπουν να έχει χαλαρώσει. Έχει αποκτήσει εκ νέου όρεξη για ζωή ».

Back to top button
Close
Close