Τρίκαλα

Αίμα για τον συνάνθρωπο από το τμήμα Τρικάλων του ΕΕΣ

Στο πλαίσιο της εθελοντικής και συστηματικής προσφοράς αίματος, το πρωί της Τετάρτης 19 Φεβρουαρίου, διοργανώθηκε Αιμοδοσία, από το Τμήμα Τρικάλων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Η αιμοδοσία, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Τμήματος, σε συνεργασία με την μονάδα αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων.Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα κάθονται, πίνακας και εσωτερικός χώρος
Σε μια κίνηση έμπρακτης αλληλεγγύης και προσφοράς στους πάσχοντες συνανθρώπους μας , 20 συμπολίτες μας προσήλθαν και έδωσαν λίγα λεπτά από τον χρόνο τους, προκειμένου να τους χαρίσουν το πολύτιμο αυτό δώρο της ζωής.
Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός σήκωσε για πολλά χρόνια το βάρος της Αιµοδοσίας στην Ελλάδα και προσέφερε ανεκτίµητες υπηρεσίες στην πατρίδα.
Η αιμοδοσία που διοργανώνεται σε τακτικά χρονικά διαστήματα από το Τμήμα Τρικάλων του Ε.Ε.Σ. είναι στην κατεύθυνση παγίωσης μιας σταθερής ροής αίματος σε συνανθρώπους μας που χρίζουν μετάγγισης, αλλά και στην καλλιέργεια κουλτούρας αιμοδοσίας σε νέους αιμοδότες.Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο Nikos Papakostas, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος

Το σωματείο μικροπωλητών Τρικάλων φρούτων και λαχανικών κοντά στον ερυθρό Σταυρό Τρικάλων στην εθελοντική αιμοδοσία.5 λεπτά από την ζωή σου μπορεί να σώσεις μια ζωή.

Back to top button
Close
Close