MUST ReadΤρίκαλα

Έφη Λεβέντη:Θέλω να προσφέρω όσο το δυνατόν περισσότερα στη πόλη μου.

Στην τελική ευθεία ο προεκλογικός αγώνας και υποψήφιοι  διαμορφώνουν και επανακαθορίζουν την στρατηγική τους. Σε εγρήγορση τα επιτελεία των υποψηφίων, σε εγρήγορση και ο κόσμος που, πέραν των ήδη αποφασισμένων, προσπαθεί να ζυγίσει τις αρετές του κάθε υποψηφίου, να διακρίνει τι απ’ αυτά που του υπόσχονται είναι προεκλογικά πυροτεχνήματα και τι πραγματοποιήσιμα, ενώ δίνουν και παίρνουν οι συζητήσεις για το ποιος συνδυασμός έχει τα πιο «δυνατά» ονόματα.

Σε ένα από αυτά ιδιαίτερη αναφορά  γίνεται για την Έφη Λεβέντη η οποία σύμφωνα με εκτιμήσεις αναμένεται να ανανεώσει την θητεία της στο πολιτικό στερέωμα του δήμου Τρικκαίων ..

Η πρώην Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Τρικκαίων και νυν υποψήφια με την Επανεκκίνηση έχει μια σπουδαία η προσφορά μέσα στην τετραετία  και αυτό το έχουν αναγνωρίσει όλοι .Η ίδια με χαμηλούς τόνους αλλά με ισχυρή διάθεση για τα κοινά  προσπαθεί να κερδίσει με το σπαθί της  μια θέση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση,  ‘ώστε να δημιουργήσει  προϋποθέσεις ανάπτυξης και δημιουργίας για τα επόμενα χρόνια σε τομείς όπως η  Παιδεία, Πολιτισμού, Αθλητισμού,και  Νεολαίας

Back to top button
Close
Close