MUST Read

Έστω και με βροχή οι Τρικαλινοί απόλαυσαν τον καφέ τους …

Οι επαγγελματίες μετά από αρκετό καιρό ευελπιστούν σε μια επιστροφή στην καθημερινότητα και σε κάποια έσοδα, έστω και περιορισμένα, ενώ οι πελάτες, μετά την καραντίνα και τις απαγορεύσεις, επιστρέφουν ξανά στις αγαπημένες συνήθειες, όπως ο καφές με φίλους.

Βέβαια, η επαναλειτουργία των καταστημάτων γίνεται μέσα σε ένα νέο πλαίσιο, με αποστάσεις ασφαλείας ανάμεσα στα τραπεζάκια, αλλά και μάσκες ή ασπίδες στο προσωπικό των καταστημάτων. Επιπλέον, σε πολλά καταστήματα, μαζί με τον τιμοκατάλογο και τις ζαχαρίτσες, υπάρχουν πλέον και μπουκαλάκια με αντισηπτικό.

Η αντιμετώπιση του φόβου είναι το μεγαλύτερο στοίχημα σε αυτή τη φάση, ώστε να επιστρέψουν οι πελάτες στις καθημερινές τους συνήθειες και φυσικά να τονωθεί, έστω και λίγο, η τοπική οικονομία που είχε «παγώσει».

Τα μέτρα προστασίας και τα υγειονομικά πρωτόκολλα που εφαρμόζουν τα καταστήματα, έχουν και αυτό σαν σκοπό, ενώ στην πράξη θα φανεί κατά πόσο είναι εύκολο να τηρηθούν μακροπρόθεσμα.

Πάντως οι Tρικαλινοί  απόλαυσαν τον καφέ τους στις καφετέριες της πόλης, είτε στους πεζόδρομους και σε συνοικίες, αφήνοντας πίσω τους μια εξαιρετικά δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση, που ενδεχομένως όμως τους επέτρεψε να εκτιμήσουν περισσότερο τις απλές καθημερινές στιγμές.

Back to top button
Close
Close