MUST Read

Έρχονται στα Τρίκαλα οι γεύσεις των super Burger που εντυπωσίασαν τον ΑΣΣΟ

Στον ιστορικό χώρο του Παλιού Αμαξοστάσιου Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι, συνολικής έκτασης άνω των 4000τ.μ., γνωστοί σεφ, καταξιωμένοι επαγγελματίες από το χώρο της εστίασης, αλλά και πρωτοεμφανιζόμενοι δημιουργοί πρωτότυπων γευστικών προτάσεων παρουσίασαν  τις συνταγές τους και κατάφεραν να  εντυπωσιάσουν το πλήθος των «δοκιμαστών» που πήρε  μέρος σε αυτή τη μεγάλη γαστριμαργική γιορτή.

Ανάμεσά τους ο γνωστός επαγγελματίας του είδους, Άκης Βαρνακιωτης ο οποίος αναμένεται να “ανεβάσει” στα Τρίκαλα αρκετές ξεχωριστές γεύσεις από τα  αγαπημένα μας burger houses που κάνουν τους χιλιάδες φίλους του burger, μικρούς και μεγάλους να χοροπηδάει ο ουρανίσκος τους ..Από mini-burgers μέχρι μεγάλες ζουμερές μερίδες και από το παραδοσιακό καλοψημένο μοσχαρίσιο μπιφτέκι μέχρι πιο ιδιαίτερους συνδυασμούς – vegetarian προτάσεις ή εξωτικά burgers και kobe beef.

Λίγες ικανοποιήσεις είναι όσο μεγάλες όσο εκείνη ενός άριστου και νόστιμου burger, ζουμερού και αρκετά μεγάλου, τραγανού σε μερικές μπουκιές και τρυφερού σε άλλες.

Back to top button
Close
Close