MUST Read

Έρχεται …..το street food CORNE by Trikala!

Όσο κι αν ανυπομονείς για το καλοκαίρι, όταν αρχίζουν για τα καλά οι ζέστες, η καθημερινότητα στην πόλη γίνεται λίγο πιο ανυπόφορη, αφού το σώμα σου είναι εκεί αλλά το μυαλό σου ταξιδεύει σε κάποια παραλία και πλατσουρίζει πίνοντας παγωμένη μπυρίτσα!

Αν αυτή δεν είναι η πιο κλασική καλοκαιρινή εικόνα, τότε ποια είναι;   Επειδή, λοιπόν, η παραλία απέχει αρκετά και εσύ περπατάς ακόμα στους καυτούς δρόμους της Τρικαλινής πόλης , η φαντασίωσή σου μπορεί με λίγη καλή θέληση να γίνει πραγματικότητα…….

Προς το παρών το εγχείρημα βρίσκεται ακόμα σε πειραματικό στάδιο και οι γνωστοί  ετερόκλητοι επαγγελματικά,  φίλοι, Γιώργιος Μάρκος PR και ο Θάνος Λίπας τοπογράφος Μηχανικός  ενώνουν δυνάμεις ώστε  να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για ένα μεγάλο γλυκύτατο  γεγονός που θα μπορέσει να μετατρέψει  σε μια μυθική παραλία γεύσεων, το κέντρο της πόλης!

Σου ακούγεται αδύνατον; Κι όμως, οι δυο κύριοι για όσους τους ξέρουν  μπορούν να πετύχουν τα πάντα, όπως ο κορνές της φωτογραφίας, ο οποίος λίγο μετά,  εξαφανίστηκε εν  ριπή οφθαλμού…και από εκεί δημιουργήθηκε η ιδέα!

Back to top button
Close
Close