Trikala life

Ένα Τρικαλινό αυτοκίνητο στην Ιαπωνία

Το «Γαλαξιακό αυτοκίνητο», της Ελισάβετ Ιωάννας Δημακοπούλου, 9 ετών από τα Εικαστικά Εργαστήρια του Λάμπρου Προβίδα, κατέλαβε την 2η θέση στον 11ο διαγωνισμό ζωγραφικής της ΤΟΥΟΤΑ με θέμα « Το αυτοκίνητο των ονείρων σου», στην ηλικιακή κατηγορία 8-11 ετών, και θα ταξιδέψει στην Ιαπωνία για να συμμετάσχει στον παγκόσμιο διαγωνισμό

Για 11η συνεχόμενη χρονιά η ΤΟΥΟΤΑ συνεχίζει το ταξίδι της μέχρι την Ιαπωνία με έναν απλό και μαγικό διαγωνισμό. Η αποστολή των μικρών καλλιτεχνών ήταν απλή. Να οδηγήσουν το δημιουργικό τους πνεύμα σε ένα φανταστικό ταξίδι, χρησιμοποιώντας μόνο την σκέψη, την φαντασία και τα χρώματα τους.

Ένα αυτοκίνητο όπως το έχουν ονειρευτεί, με κήπο στην οροφή για να κάνει τις πόλεις πιο πράσινες , με καθίσματα από σοκολάτα , ίσως ένα αυτοκίνητο παπούτσι και ότι άλλο θα μπορούσε να γεννήσει η παιδική αθωότητα. Οι ηλικιακές ομάδες των συμμετεχόντων στο διαγωνισμό ήταν τρεις. Εως 8 ετών, από 8 έως 11ετών και από 12 έως 15 ετών.

Για τις 3 πρώτες ζωγραφιές κάθε ηλικιακής κατηγορίας  τα παιδιά θα παραλάβουν ένα υπέροχο δώρο από την ΤΟΥΟΤΑ σε ειδική τελετή που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα και  τα έργα των 9 νικητών μαζί και της δικής μας Ελισάβετ θα ταξιδέψουν στην Ιαπωνία για τον παγκόσμιο διαγωνισμό.

Αν κάποιο από τα έργα φτάσει στον τελικό τα παιδιά μπορεί να κερδίσουν ένα ταξίδι στην Ιαπωνία για την τελετή απονομής τον Αύγουστο του 2017.

Ευχόμαστε καλότυχο και καλοτάξιδο λοιπόν το «Γαλαξιακό αυτοκίνητο» της Ελισάβετ.

Back to top button
Close
Close