MUST Read

Ένας Τρικαλινός στις “υπηρεσίες” του Μαροκινού επιχειρηματία και δεξί χέρι του πρωθυπουργού της χώρας

Τα τελευταία χρόνια ο Χρήστος Κατσαμπέας δραστηροποιείται στο κατάλευκο νησί της Πάρου στον χώρο του καφέ-εστίασης .Ο γνωστός Τρικαλινός μπαρίστας εγκατέλειψε επαγγελματικά της πόλη των Τρικάλων διαβλέποντας τις συνθήκες της αγοράς και αποδεχόμενος πρόταση φίλου του, κατάφερε να ανοίξει ένα κατάστημα το οποίο σταδιακά “πέρασε” στην διασκέδαση τόσο των ντόπιων του νησιού, όσο και των τουριστών οι οποίοι αποτελούν και την κινητήριο οικονομική δύναμη της Πάρου.

Κατά καιρούς από το μαγαζί του έχουν περάσει κατά κόρον αρκετά υψηλά πρόσωπα από την show biz αλλά και τον επειχειρηματικό κόσμο. Αποκορύφωμα το τελευταίο διάστημα η έλευση στο νησί για τρίτη κατά σειρά καλοκαιρινή σαιζόν, του χαλίφη  Ιντρίς ιμπν Αμπνταλάχ έναν Μαυριτανό επιχειρηματία και υψηλό κυβερνητικό στέλεχος της χώρας .Συνοδευόμενος από την ξανθιά σύζυγο του η οποία έχει κλέψει τα βλέμματα κατά τις νυχτερινές εξόδους του ζεύγους (λένε ότι κρατάει από την Καζαμπλάνκα και προέρχεται από την γνωστή οικογένεια των Σαάντι) επισκέπτεται πυκνά συχνά το μαγαζί του Τρικαλινού επαγγελματία.

Ο Χαλίφης είναι ιδιαίτερα απλός και χαρακτηρίζεται από το επικοινωνιακό του προφίλ  κάνοντας μόνο φίλους . Μάλιστα αρκετές φορές τα βράδια έχει κεράσει όλους τους παρευρισκόμενους στο μαγαζί ενώ η διασκέδαση συνήθως ολοκληρώνεται με τις πρώτες αχτίδες του ηλίου.

Μετά από όλα αυτά πιθανολογείται ότι ο Μαροκινός μπορεί να φτάσει και στα μέρη μας αφού λέγεται ότι υποσχέθηκε με την πρώτη ευκαιρία, το ερχόμενο καλοκαίρι που θα ταξιδέψει και πάλι στην Ελλάδα  με την θαλαμηγό του ,αυτήν την φορά για τα νησιά του Ιουνίου να πεταχτεί από τα Σύβοτα οδικώς για μια επίσκεψη στα Τρίκαλα και στα Μετέωρα….

Back to top button
Close
Close