MUST Read

Ένας τρικαλινός φοιτητής στην οργανωτική δομή της PHILOXENIA

Η 35η διεθνή τουριστική έκθεση στην Θεσσαλονίκη αποτελεί πλέον παρελθόν και άφησε θετικά μηνύματα για την νέα τουριστική σεζόν, χειμερινή και θερινή, ελπίζοντας σε νέα ρεκόρ αφίξεων.Στα περίπτερα βρέθηκαν επισκέπτες άλλα και τουριστικά γραφεία από όλη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια, δίνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού που προσφέρει η χώρα μας  με την αξιοποίηση του πλούσιου τουριστικού και πολιτιστικού αποθέματος της περιοχής.

Για τα Τρίκαλα, πέρα από την δυναμική παρουσία της περιφέρειας Θεσσαλίας  το ενδιαφέρον εστιάζεται και σε έναν νεαρό Τρικαλινό φοιτητή που έκλεψε τις εντυπώσεις καθώς ανέλαβε ένα λειτουργικό κομμάτι της εκθέσεων στην λειτουργική και επικοινωνιακή υποστήριξη .

Ο Θανάσης Σακελλαρίου γιος του τρικαλινού γνωστού εκπαιδευτικού Τάκη, με σπουδές πάνω στο τουριστικό μάνατζμεντ κατάφερε να αξιοποιήσει τις γνώσεις του και να δοκιμάσει τις “επαγγελματικές του αντοχές” σε πρώτο χρόνο. Με χαρισματικό χαμόγελο και επικοινωνιακό ταλέντο έιχε μια διακριτική αλλά αξιοσέβαστη παρουσία στις εκδηλώσεις της έκθεσης

Back to top button
Close
Close