MUST Read

Ένας Τρικαλινός στην Ευρωλίγκα του μπάσκετ στην… Κωνσταντινούπολη ως υπεύθυνος αθλητικού μάρκετιγκ

 

Από τις Τρικαλινές παρουσίες στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης, ο Βασίλης Πούλιος που τον τελευταίο χρόνο, και μέσω ενός εκ των μεγαλύτερων γραφείων αθλητικού μάρκετινγκ στην Αγγλία, εργάζεται στην Ευρωλίγκα του μπάσκετ για λογαριασμό της Ελληνικής εταιρίας Chipita.

Εκεί είναι υπεύθυνος για όλες τις προωθητικές ενέργειες των κρουασάν 7DAYS σε γήπεδα στην Ελλάδα, Τουρκία, Ρωσία, Λιθουανία, Σερβία και Ισραήλ, όπως και για την παρουσία της εταιρίας για το τριήμερο των τελικών στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Βασίλης έχοντας εγκατασταθεί τα τελευταία χρόνια στο Λονδίνο, είναι επίσης υπεύθυνος για εμπορικές συμφωνίες και χορηγίες για λογαριασμό της εταιρίας Ace Cafe London, όπως επίσης και για το σχεδιασμό και υλοποίηση ορισμένων από των μεγαλύτερων εκδηλώσεων στο χώρο της μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου.

‘Έχοντας στην κατοχή του μάστερ στο Αθλητικό Management, το βιογραφικό του επίσης περιλαμβάνει ρόλους στην ποδοσφαιρική Brentford FC, τους πρωταθλητές Αγγλίας στο χάντμπολ London GD, όπως επίσης και στο πρότζεκτ του Τρικαλινού υπεραθλητή Γεωργίου-Ιωάννη Τσιάνου Ice Water Fire, όπου ο Βασίλης εργάστηκε ως υπεύθυνος για την προώθηση του εγχειρήματος σε Ελλάδα και Ηνωμένο Βασίλειο.

Παρόλο που οι δουλειές του τον αναγκάζουνε να ταξιδεύει πολύ τον τελευταίο καιρό, ο ίδιος φαίνεται να το διασκεδάζει!

Back to top button
Close
Close