MUST Read

Ένας Τρικαλινός γιατρός στο MASSACHYSETTS GENERAL HOSPITAL(M.G.H)(HARVARD)

Στο Νο1 νοσοκομείο του κόσμου όπου κατατάσσεται το  MASSACHYSETTS GENERAL HOSPITAL(M.G.H)(HARVARD) θα συνεχίσει την ειδικότητά του ο Κωνσταντίνος Μυλωνάς γιος του Στέφανου Μυλωνά δ/ντης της β΄Παθολογικής Κλινικής του Γ.Ν.Τρικάλων .Ο νεαρός επιστήμονας με πλούσια διατριβή  Εlectives στα μεγαλύτερα νοσοκομεία των Η.Π.Α,όρκος του Ιπποκράτη στο Α.Π.Θ, U.S.M.L.E step 1,2,3 και 4 με πολύ υψηλό σκορ,  και  παράλληλα δημοσιεύσεις σε ευρωπαϊκά  περιοδικά με υψηλό Imbact factor, και με μεταδιδακτορικό στο Harvard κλπ),ήλθε η απόλυτη  δικαίωση για τον ίδιο με την  επίτευξη του τελικού στόχου!!


Έγινε ο μοναδικός Ευρωπαίος που κατάφερε να “εισαχθεί” για την έναρξη ειδικότητας παιδιατρικής  στο  MASSACHYSETTS GENERAL HOSPITAL(M.G.H)(HARVARD) και μάλιστα μεταξύ πολύ μεγάλου αριθμού υποψηφίων,πετυχαίνοντας πέρα από όλα τα άλλα να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα,….

Περιχαρής και ο πατέρας του, που τον συνόδεψε στην Αμερική για τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα δίνοντας του  συγχαρητήρια!! γράφωντας χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο f/b Κώστα Συγχαρητήρια σε  Όλους όσους σε αγαπάνε τους έκανες υπερήφανους.  Μια νέα πρόκληση ανοίγεται μπροστά σου….

Back to top button
Close
Close