Lifestyle news

Έλενα Χριστοπούλου: Με τον σύντροφό μου ήμασταν φίλοι, δεν είχα φανταστεί ότι θα γινόμασταν ζευγάρι.

Εκείνη την περίοδο ήμουν λίγο σαν φυτό. Είδα μερικές φορές έναν ψυχίατρο, με βοήθησε πάρα πολύ και δεν ξαναπήγα”.

Καθισμένη απέναντι από τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, η Έλενα Χριστοπούλου εξομολογήθηκε για όλα. Το διαζύγιο και η τεράστια δημοσιότητα που πήρε στα Μέσα, η ληστεία που της άλλαξε τη ζωή και ο έρωτας που ξαναμπήκε στη ζωή της.

«Για μένα είναι ακραίο αυτό που συμβαίνει. Άλλαξα όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου όταν άρχισε να συζητιέται το διαζύγιο, πολύ δύσκολο. 

Όταν θες κάτι να λήξεις, το λήγεις ανεξάρτητα από το αν έχει συμβεί κάτι ή όχι. Το διαζύγιο το ήθελα, ήταν επιλογή μου και το έκανα. Δεν συνδυάζω το γεγονός της ληστείας με το διαζύγιο.

Η ληστεία είναι ένα γεγονός που μου άλλαξε τη ζωή. Φοβάμαι πάρα πολύ. Δεν ξεπερνιέται, είναι λίγο μαζί σου με έναν τρόπο. Εκείνη την περίοδο ήμουν λίγο σαν φυτό. Είδα μερικές φορές έναν ψυχίατρο, με βοήθησε πάρα πολύ και δεν ξαναπήγα. 

Το γεγονός ότι το διαζύγιο πήρε δημοσιότητα το έκανε πιο… δεύτερο. Να βλέπεις στο περίπτερο να γράφονται πράγματα για αγωγές και όλα αυτά, δεύτερο δεν είναι; Δεν το περίμενα με τίποτα. Έπεσα από τα σύννεφα. Δεν είχαμε να χωρίσουμε παιδιά και περιουσίες, ούτε παίζουμε στη Λάμψη.

Τα τελευταία 3 χρόνια είμαι πιο ήρεμη, πιο χαρούμενη και πιο ολοκληρωμένη. 

Όταν ένας άνθρωπος έχει στοιχεία τα οποία θαυμάζεις πολύ, δεν είναι πολύ δύσκολο το επόμενο στάδιο. Τον θαύμαζα και από πριν, μου αρέσει να βλέπω άντρες να φέρονται ωραία στις γυναίκες. Με τον σύντροφό μου ήμασταν φίλοι, δεν είχα φανταστεί ότι θα γινόμασταν ζευγάρι. Πέρασε αρκετά μεγάλο διάστημα να να καταλάβουμε ότι είμαστε ζευγάρι».

Back to top button
Close
Close