Τρίκαλα

Έκπτωση 100% στους λογαριασμούς νερού των κατοίκων της οδού Απόλλωνος

Την απόφαση του για έκπτωση 100% στο λογαριασμό του νερού στους κατοίκους της οδού Απόλλωνος λόγω της ταλαιπωρίας που δεχθήκανε σχολίασε σήμερα στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6  ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου:

« Ήταν πολύ ξεκάθαρο ότι έπρεπε στην Απόλλωνος να κάνουμε πιο σωστά τη δουλειά μας. Στο ότι θα υπάρξει 100% έκπτωση στο νερό για 4 μήνες στους κατοίκους της οδού που ταλαιπωρηθήκαν υπήρξαν αντιδράσεις, που ήταν κατά κάποιο τρόπο αδικαιολόγητες. Σε μια δημοτική επιχείρηση υπάρχουν τα κέρδη που μοιράζονται όλοι, αλλά και οι ζημιές που τις μοιράζονται όλοι. Αυτή την…τόσο μεγάλη ζημιά την επωμίζεται η ΔΕΥΑΤ, όπως θα επωμιστεί και αν κάποιος δημότης έχει π.χ. μια διαρροή.

Το να γίνονται εργασίες και να ζητάμε συγγνώμη έχει προφανώς και ένα όριο, θα υπάρχει ταλαιπωρία σε κάθε εργασία. Όμως για το συγκεκριμένο έργο πήρα την απόφαση αυτή γιατί ντρεπόμουνα να περνάω από την Απόλλωνος. Πρέπει να είμαστε δίκαιοι προς την κοινωνία, και για να μας εμπιστευτεί πρέπει και εμείς να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Στην περίοδο αυτή δεν παρείχαμε στους δημότες της οδού αυτής καλές υπηρεσίες, και γι αυτό δεν θα χρεωθούν με λογαριασμό νερού.»

Back to top button
Close
Close