Idees Sports

Άδοξο τέλος είχε η συνεργασία της ΚΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ με τον προπονητή Γιάννη Καστρίτη

Ο προπονητής ο οποίος είχε πολύ μεγάλη και καθοριστική συμβολή όχι μόνο στην παραμονή της ομάδας στην κατηγορία αλλά και γενικότερα στην καλή παρουσία για “επαγγελματικούς” λόγους έφυγε από τα Τρίκαλα .Ο ίδιος είχε δεχτεί πρόταση από την Κύμη με υψηλές απολαβές,  στο συμβόλαιό του σε σχέση με τα Τρίκαλα και δεν ανανέωσε με την Τρικαλινή ομάδα .

Παρόλα αυτά,  το οξύμωρο είναι ότι έφυγε σε μια κατάσταση που διαφαίνονταν ότι τα πράγματα,  ιδίως διοικητικά στους κυανέρυθρους πέρασαν σε καλύτερο δρόμο με την συμμετοχή των νέων προσώπων στην ΚΑΕ και πιθανών με ποιο ανεβασμένο μπάτζετ και στόχο αλλά δυστυχώς οι εξελίξεις και τα συμπεράσματα οδηγούν  εντελώς στο αντίθετο αποτέλεσμα  .

Χαρακτηριστικό είναι και το γεγονός ότι η νέα διοικητική σύνθεση που προέκυψε τον περασμένο μήνα με την παραχώρηση του Μ/Κ του Δημήτρη Σιαφαρίκα και του ποσοστού του κ.Ρουσιαμάνη δεν γνωστοποιήθηκε επιμελώς και το κυριότερο δεν υπήρξε επίσημη ενημέρωση για την μετοχική σύνθεση βαση συμβολαίου-καταστατικού,  την δυναμικότητα των νέων μετόχων και φυσικά τους στόχους και την λειτουργία της ΚΑΕ στην ερχόμενη σαιζόν .

Ανακοίνωση ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries

Η ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries θα ήθελε να ευχαριστήσει τον προπονητή Γιάννη Καστρίτη για την εξαιρετική συνεργασία που είχε μαζί του την σεζόν που πέρασε,  με την ομάδα μας να πετυχαίνει τους στόχους της αποδίδοντας εξαιρετικό μπάσκετ.

Οι δρόμοι μας μπορεί να χωρίζουν,  παρά την εκφρασμένη επιθυμία μας να συνεχιστεί η συνεργασία μαζί του,  αλλά κρατάμε τις όμορφες στιγμές και ευχόμαστε στον Γιάννη καλή συνέχεια και χαρές τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries

Back to top button
Close
Close