Beauty expertsΕπιχειρείν

     Άγγιγμα Κορυφής by…SG Hairstyling Sakis Giannoulas!

        

Είναι το μεγαλύτερο festival  Κομμωτικής και Μακιγιάζ στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια την τελευταία δεκαετία. Αποτελεί μοναδικό πολιτιστικό και καλλιτεχνικό γεγονός που αναδεικνύει τον κλάδο της Κομμωτικής ως βασικό πυλώνα της ομορφιάς και της αισθητικής.

Φέτος στο 23ο Βαλκανικό Φεστιβάλ Κομμωτικής Τέχνης και Μακιγιάζ που πραγματοποιήθηκε στο Grand hotel Palace της Θεσ/νίκης στις 9 και 10 Δεκεμβρίου παρουσιάστηκαν εξαιρετικές δημιουργίες διακεκριμένων κομμωτών από τα Βαλκάνια, από Τουρκία και Κύπρο καθώς και από αναγνωρισμένους και καταξιωμένους κομμωτές της Ελλάδας. Προς μεγάλη χαρά και τιμή για την πόλη των Τρικάλων η ομάδα του κομμωτηρίου SG Hairstyling του Σάκη Γιαννούλα που έλαβε μέρος «έλαμψε» για μια ακόμη φορά κατακτώντας τις πρώτες θέσεις των βραβείων.

    Ειδικότερα:

  • Ο Σάκης Γιαννούλας κατέκτησε την 2η θέση στο Γυναικείο Μοντέρνο κούρεμα και χρώμα καθώς και την 4η θέση στο Νυφικό χτένισμα Μεγάλων.
  • Η Ορνέλα Νάσιου κατέκτησε την 1η θέση στο Βραδινό χτένισμα Μεγάλων.
  • Η Ρίτα Γιαννούλα κατέκτησε την 1η θέση στο Νυφικό Χτένισμα Νέων.
  • Η Κων/να Οικονόμου κατέκτησε την 1η θέση στη Μόδα σε μακριά μαλλιά νέων.
  • Η Πέρυ Κωστούλα κατέκτησε την 2η θέση στο Βραδινό χτένισμα νέων.
  • Η Μαρία Κωστίκα κατέκτησε τιμητικό βραβείο στη Μόδα σε μακριά μαλλιά.

    Σαρωτική για μια ακόμη φορά η νίκη του Κομμωτηρίου SG Hairstyling Σάκης Γιαννούλας που δίπλα του έχει πάντα πιστούς συνεργάτες και υποστηρικτές σε κάθε του προσπάθεια για την επιτυχία! Το μακιγιάζ λοιπόν των μοντέλων, Ελένης Πεντεδήμου, Εβελίνας Θεοχάρη, Νικολέτας Παπαστάθη και Ιωάννας Γιαννούλα επιμελήθηκε η makeup artist Γιώτα Κουβούση , τις βλεφαρίδες eyelash extensions η Ευαγγελία Κέμου και τα νύχια τους η nail artist  Ντόρα Παπαποστόλου .Τα βραδινά φορέματα ήταν προσφορά της Μπουτίκ ΑΛΦΑ  ΚΑΠΑ και το νυφικό του Οίκου Νυφικών DS Dimitra.

 

                                       Συγχαρητήρια σε όλους!

                                   Συνεχίστε να ξεχωρίζετε με τις δημιουργίες σας!

                                  Συνεχίστε να διαφημίζετε την ελληνική ομορφιά!

 

Back to top button
Close
Close