Idees Sports

Υποψήφιοι εναντίον ομάδας επιμελητηρίου σε φιλανθρωπικό τουρνουά στο Στάδιο

Με πρωτοβουλία της επιτροπής διοργάνωσης του πρώτου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου παλαιμάχων του Ν. Τρικάλων και σε συνεργασία με την Εθελοντική Ομάδα Νέων Ν. Τρικάλων την Τρίτη  30/04/2019 και ώρα 17.00 μ.μ. στο Δημοτικό  Στάδιο Τρικάλων θα πραγματοποιηθεί ένα τουρνουά διαφορετικό από τα άλλα.

Στα πλαίσια της δράσης αυτής θα πραγματοποιηθεί φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου,  τα έσοδα του οποίου θα  διατεθούν ισόποσα σε δύο οικογένειες, μία στον Δήμο Τρικκαίων και μία στον Δήμο Φαρκαδόνας. Η επιλογή της κάθε οικογένειας θα προτείνεται από τον αντίστοιχο Δήμο.

Συγκεκριμένα  θα δημιουργηθούν 4 ομάδες των 25 ατόμων. Μία ομάδα θα απαρτίζεται από υποψήφιους στον Δήμο Τρικκαίων, μία  από υποψηφίους στο Δήμο Φαρκαδόνας ενώ θα συμμετάσχουν  μία ομάδα του Επιμελητηρίου Τρικάλων και μία ομάδα του 1ουπρωταθλήματος ποδοσφαίρου Παλαιμάχων Νομού Τρικάλων.

Όλα τα έσοδα που θα προκύψουν από την συμμετοχή που θα καταβάλλει ο καθένας εκ των αγωνιζομένων μαζί με την συμβολική τιμή των 2 € που θα κληθεί να καταβάλλει ο κάθε φίλαθλος θα δοθούν στις δύο οικογένειες.

Back to top button
Close
Close