Idees Sports

Τσιτσιπάς: Μου πρότειναν να αλλάξω υπηκοότητα – Η μεγαλύτερη ευχαρίστηση να παίζεις για την Ελλάδα

Αποκαλύψεις με μεγάλο ενδιαφέρον έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην εκπομπή «Αυτοψία» στον ALPHA και εκτός των άλλων είπε ότι έχει δεχτεί πρόταση για αλλαγή υπηκοότητας. Ο Αντώνης Σρόιτερ πήγε στις Κάννες, όπου ζει και προπονείται ο έλληνας αστέρας του τένις. Ο 20χρονος αθλητής στάθηκε στην δουλειά που ρίχνει και στην εκπομπή που έχει για να βρεθεί ψηλά και να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί. Αποκάλυψε την τρέλα του για την φωτογραφίες και τα βίντεο, ενώ δεν έκρυψε πως όταν αφήσει το τένις θα ήθελε να κάτι σαν… σκηνοθέτης.

Ο Στέφανος είπε πως θέλει αποκτήσει ένα σπίτι στη Βουλιαγμένη, ενώ αποκάλυψε ότι ο «Stevethehawk», ο Στεφανος το Γεράκι, όπως είναι το όνομά του στο Instagram, σύμβολο του κυνηγού, τον εκφράζει και θα συνεχίσει να κυνηγά το όνειρό του μέχρι να το κατακτήσει, όπως θα έκανε αυτό το αγέρωχο αρπακτικό πτηνό…

«Συνέβη κάποτε στην Αυστραλία, όταν με είχαν δει μικρό. Πλησίασαν τον πατέρα μου και του πρότειναν να αλλάξω υπηκοότητα. Φυσικά τα οφέλη τα ήταν πολλά, αλλά το αρνήθηκα γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευχαρίστηση να παίζεις για την Ελλάδα», απάντησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που δηλώνει ανυποψίαστος για τον τρόπο με τον οποίο το ελληνικό κοινό αντιμετωπίζει τις πρόσφατες επιτυχίες του. «Δεν έχω καταλάβει τι παίζει με εμένα στην Ελλάδα. Λαμβάνω μηνύματα αλλά δεν ξέρω τι να περιμένω όταν γυρίσω. Να φοβάμαι;», είπε αστειευόμενος ο Τσιτσιπάς.

Με τα χρήματα που βγάζει λαμβάνοντας μέρος στους αγώνες της ATP, o 21χρονος σκοπεύει να αγοράσει σπίτι στη Βουλιαγμένη, όπου μεγάλωσε: «Έχω βγάλει σχετικά πολλά λεφτά από το άθλημα αλλά, επίσης έχω ξοδέψει πολλά για να φτάσω εδώ που είμαι. Οπότε, πρέπει να μείνω ταπεινός σε αυτό που κάνω. Δεν είναι σωστό να πάρουν τα μυαλά μου αέρα. Σίγουρα, φαντάζομαι, θα αγοράσω ένα σπίτι στη Βουλιαγμένη, στον τόπο που μεγάλωσα».

Ο Τσιτσιπάς δεν έχει κρύψει την καλή του σχέση με το youtube και τα social media και, δεδομένης της έλλειψης προσωπικού χρόνου για γνωριμίες, καλεί… τις ενδιαφερόμενες να επικοινωνήσουν μαζί του διαδικτυακά: «Μέσω Instagram με ένα DM (direct message) φαντάζομαι».

Ο πατέρας του, Απόστολος Τσιτσιπάς, μιλώντας στην εκπομπή δεν έκρυψε πως όλη η οικογένεια χρειάστηκε να κάνει θυσίες καθώς, ο ίδιος ακολουθούσε τον Στέφανο σε όλα τα ταξίδια και η γυναίκα του χρειαζόταν να μένει πίσω στην Ελλάδα και να φροντίζει τα υπόλοιπα παιδιά τους αλλά και να καλύπτει τις ανάγκες του σπιτιού… Μίλησε και για την επιρροή στον γιό του και αποκάλυψε πως τον προτρέπει να βγαίνει έξω και μην ασχολείται τόσο πολύ με τα social media. Δηλώσεις έκανε και ο προπονητής του, κάνοντας γνωστό το πως η ακαδημία του είδε στον Στέφανο ένα «διαμάντι» του τένις.

Στην ίδια συνέντευξη ο Στέφανος Τσιτσιπάς υπογράμμισε ότι αυτή την περίοδο δεν έχει χρόνο για έρωτα και για σχέσεις, αλλά προκαλεί… όποια κοπέλα ενδιαφέρεται γι’ αυτόν να του στείλει μήνυμα στο instagram.

Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι έλαβε πολλά συγχαρητήρια από την Ελλάδα μετά τις επιτυχίες του στο Australian Open, εκτός των άλλων, από τον Σάκη Ρουβά και την Άννα Βίσση, τους οποίους δεν γνώριζε. Ο καλύτερος αθλητής τένις στη χώρα μας συμπλήρωσε, πάντως, ότι από έλληνες τραγουδιστές γνωρίζει μόνον έναν, και αυτός είναι ο Αντώνης Ρέμος.

Παρακολουθήστε όλη τη συνέντευξη στον ALPHA:

Close