Επιχειρείν

Τρικαλινή ζύμη. Μία σύγχρονη βιοτεχνία παρασκευής χειροποίητων, κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης.

Ένας νέος, υπερσύγχρονος και πρότυπος χώρος

Η Τρικαλινή ζύμη είναι μια νέα, σύγχρονη βιοτεχνία παρασκευής χειροποίητων, κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης. Ο σεβασμός στην παράδοση, η αφοσίωση στην ποιότητα και η πολυετή εμπειρία στην παρασκευή χειροποίητης πίτας αποτελούν το βασικό τρίπτυχο των ανθρώπων της Τρικαλινής Ζύμης. Η Τρικαλινή Ζύμη εδρεύει σε έναν ιδιόκτητο χώρο συνολικής έκτασης 4.000 τ.μ. με ολοκαίνουριες και υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής, που καταλαμβάνουν έκταση 400 τ.μ. Ο κτιριακός και μηχανολογικός εξοπλισμός υψηλών προδιαγραφών υπόσχονται την παραγωγή προϊόντων, που υπακούουν στους κανόνες υψηλής ασφάλειας και ποιότητας.

Η Τρικαλινή Ζύμη έχει ως στόχο την ικανοποίηση του καταναλωτή μέσω των προϊόντων της, που έχουν ως βάση τις αυθεντικά παραδοσιακές χωριάτικες πίτες, οι οποίες παρασκευάζονται με τον πατροπαράδοτο τρόπο, με αγνά υλικά της ελληνικής γης και αυστηρές προδιαγραφές προκειμένου να διατηρήσουν όλα τα θρεπτικά συστατικά τους.

Οι άνθρωποι της Τρικαλινής Ζύμης συνδυάζοντας τη γνώση και το μεράκι δημιουργούν άριστα ποιοτικά προϊόντα, δίνοντας έτσι απάντηση στις απαιτητικές ανάγκες της αγοράς. Πρόκειται για ένα εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό, το οποίο δημιουργεί αυθεντικές παραδοσιακές συνταγές σ’ ένα μοναδικό περιβάλλον ακολουθώντας υποδειγματικές συνθήκες υγιεινής. Η ιδιαιτερότητα της Τρικαλινής Ζύμης έγκειται στο χειροποίητο φύλλο, εφόσον το άνοιγμα της ζύμης γίνεται πατροπαράδοτα με τον πλάστη, που εξασφαλίζει μοναδική και τραγανή γεύση.

Η Τρικαλινή Ζύμη στεγάζεται στο 6ο χλμ Τρικάλων-Πύλης (Τηλ: 2431770777 | FAX: 2431440452 | sales@trikalinizymi.gr  )  στην καρδιά του Θεσσαλικού κάμπου. Στις εγκαταστάσεις τους μπορείτε να προμηθευτείτε όλα τα παραδοσιακά προϊόντα κατασκευασμένα από αγνά & φρέσκα υλικά!

Close