Επιχειρείν

«Το Κέντρον», το πιο Rock παντοπωλείο των Τρικάλων γιορτάζει 5 χρόνια!

Το παντοπωλείο «Το Κέντρον» βρίσκεται στη Φήκη Τρικάλων 70 χρόνια τώρα. Εδώ και τρεις γενιές φροντίζει για τις καθημερινές ανάγκες πολλών νοικοκυριών. Τα τελευταία 5 χρόνια ανακαινίστηκε και πέρασε στα χέρια της νεότερης γενιάς, τον Παντελή και τη Μαριάννα όπου με όρεξη, κέφι και ζωντάνια είναι εκεί να σας εξυπηρετήσουν.

Για να γιορτάσουν αυτά τα 5 χρόνια αγάπης και στήριξης του κόσμου αποφάσισαν για 5 μέρες να βάλουν 5 προϊόντα σε μοναδικές τιμές .

Τα προϊόντα προσφοράς είναι τα εξής :

Στο Παντοπωλείο «Το Κέντρον» μπορείτε να πληρώσετε λογαριασμούς ΔΕΚΟ με μετρητά ή κάρτα, να κάνετε τηλεφωνικά τις παραγγελίες σας και με delivery στο χώρο σας, στηρίζοντας έτσι την τοπική οικονομία. Ένα νεανικό παντοπωλείο δίπλα σας για να κάνετε τις αγορές σας  εύκολα, έξυπνα και οικονομικά.

Ακολουθήστε τη σελίδα τους στο Facebook “Παντοπωλείον Το Κέντρον” https://www.facebook.com/groups/292536250939636/ αλλά και στο Instagram “tokentronfiki” https://www.instagram.com/tokentronfiki/?hl=el για να ενημερώνεστε για τις δεκαπενθήμερες προσφορές τους αλλά και τις εκπλήξεις που ετοιμάζουν κάθε εποχή.

Το Παντοπωλείο «Το Κέντρον» υπάρχει για να μας υπενθυμίζει καθημερινά πως ακόμα και τα «μικρά» μαγαζιά της γειτονιάς μπορούν να προσφέρουν χαμηλές τιμές .

Close