Γάμος - ΒάπτισηΔιασκέδαση

Τι πρέπει να κάνετε το πρωί πριν το γάμο σας!

 

Η μεγάλη μέρα έφτασε! Λίγες ώρες μένουν πριν την τελετή του γάμου σας. Δεν πρέπει να πανικοβάλλεστε άλλωστε όλα είναι έτοιμα και όλα υπό έλεγχο. Ή μήπως όχι; Κάποιες μικρές λεπτομέρειες που ίσως έχετε παραλείψει εμείς σας τις αναφέρουμε για να είναι όντως όλα υπό έλεγχο.

Φάτε Πρωινό . Μην αμελήσετε το πρωινό σας σε καμία περίπτωση, για την ακρίβεια πρέπει να είναι αρκετά πλούσιο για να σας δώσει δυνάμεις για να αντεπεξέλθετε μέχρι την επόμενη στιγμή που θα φάτε κάτι. Μην πειραματιστείτε, εκείνη τη μέρα με κάτι νέο στη διατροφή σας, ένα δυναμωτικό υγιεινό πρωινό είναι ότι πρέπει.

Τσεκάρετε την τσάντα σας που έχετε ετοιμάσει από την προηγούμενη νύχτα. Μπορεί η αδελφή σας να δανείστηκε το άρωμα σας, το κραγιόν σας και να τα ξέχασε. Όπως έχουμε αναφέρει καλό είναι να υπάρχει μια τσάντα με ένα δεύτερο ζευγάρι πιο άνετα παπούτσια,  τσιρότα μήπως σας κάνουν πληγή τα παπούτσια, μωρομάντηλα, άρωμα ή αποσμητικό , κραγιόν κλπ.

Φορτίστε το κινητό σας. Σίγουρα θα χρειαστείτε αρκετή μπαταρία και δεν θα έχετε την ευκαιρία να το φορτίσετε μετά. Θα βγάλετε πολλές φωτογραφίες και πριν και μετά το γάμο , οπότε μην το αμελήσετε.

Πιείτε ένα ποτήρι σαμπάνια με τις φίλες σας. Σύμφωνα με το έθιμο οι φίλες μαζεύονται στο σπίτι της νύφης για να την ντύσουν. Μπορείτε να πιείτε ένα ποτήρι σαμπάνια για να ευχηθείτε .

Είναι μια καλή ευκαιρία να ευχαριστήσετε τους γονείς σας για ότι έχουν κάνει για σας όλα αυτά τα χρόνια και να το κάνετε εκείνη τη μέρα που είναι τόσο ξεχωριστή για σας όσο και για εκείνους. Καλύτερα να το κάνετε πιο ιδιωτικά στο σπίτι παρά κάποια άλλη στιγμή του γάμου και έρθουν σε δύσκολη θέση μπροστά στον κόσμο.

Αν ο φωτογράφος σας βρίσκεται στο σπίτι σας για να απαθανατίσει τις προετοιμασίες μπορείτε να δώσετε μια μικρή συνέντευξη πριν το γάμο , εκφράζοντας τα συναισθήματα σας, τις σκέψεις σας, ένα βίντεο που θα συμπεριληφθεί στο βίντεο του γάμου σας.  Μπορεί να γίνει και από τις δύο πλευρές, και της νύφης και του γαμπρού, ακόμα καλύτερα αν υπάρχει χρόνος να υπάρχουν και συνεντεύξεις των γονέων.

Αν την πρώτη νύχτα του γάμου έχετε σκοπό να την περάσετε εκτός σπιτιού , σε σουίτα του ξενοδοχείου που θα γίνει η δεξίωση για παράδειγμα, φροντίστε να έχετε ετοιμάσει ένα βαλιτσάκι με ότι χρειαστείτε για εκείνη τη νύχτα.

Πριν φύγετε για την εκκλησία μην ξεχάσετε να φρεσκάρετε την αναπνοή σας. Θα έρθετε σε επαφή με πολύ κόσμο ας μην υπάρχει η αμήχανη στιγμή που θα μυρίζει η αναπνοή σας.

Χαλαρώστε, πάρτε βαθιές ανάσες η μεγάλη στιγμή που ετοιμάζατε τόσο καιρό έφτασε! Είστε πιο έτοιμη από ποτέ , τα έχετε όλα στην εντέλεια είναι η ώρα να απολαύσετε μαζί με τον εκλεκτό της καρδιάς σας την πιο ρομαντική μέρα της ζωής σας.

Από την Μαριάννα Μαγουλά

Close