Idees Sports

Τιμητικό δείπνο των διοικούντων του ερασιτέχνη ΑΟΤ στον Αντιπεριφερειάρχη τρικάλων

Θέλοντας να κρατηθεί η αγαστή συνεργασία σε ένα υψηλό επίπεδο η διοίκηση του Ερασιτέχνη Τρικάλων  παρέθεσε  τιμητικό δείπνο στην ταβέρνα Κατώγι,  στον Χρήστο Μιχαλάκη καθώς και στον Διευθυντή της Π.ε.Τ.  Γιώργο Καρανάσιο για την αμέριστη συμπαράσταση και την έμπρακτη στήριξη και βοήθεια των δυο προσώπων στον Ερασιτέχνη ΑΟΤ.

Τόσο ο Χρήστος Μιχαλάκης όσο και ο Γιώργος Καρανάσιος πέρα από την θεσμική παρουσία είναι και μέλη της ιστορικής ομάδας και μάλιστα διαχρονικοί φαν του ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Κώστας Παρδάλης καθώς και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου τόνισαν την ικανοποίηση για  τη διαχρονική στενή και αγαστή συνεργασία της ομάδας  με τους δυο πολιτικούς παράγοντες του νομού και της πόλης , τονίζοντας ότι επιτελούν ένα αξιόλογο έργο προβάλλοντας τον αθλητισμό του τόπου μας και συμβάλλουν  στην βιωσιμότητα του.Μεταξύ των άλλων η χαλαρή συζήτηση επικεντρώθηκε στα γήπεδα της Σωτήρας ,στην ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ και φυσικά στο νεοσύστατο τμήμα μπάσκετ και χάντμπολ του ερασιτέχνη.

Θα είχε ενδιαφέρον πάντως να μάθουμε τις απόψεις του Χρήστου  Μιχαλάκη και Γιώργου Καρανάσιου ως μέλη του Ερασιτέχνη  για το θέμα του μπάσκετ και το σκεπτικό του στόχου αυτής της απόφασης!

Στο δείπνο από την διοίκηση του Ερασιτέχνη παραβρέθηκαν οι Βασίλης Πανάγος,Παντελής Χρυσαφόπουλος,Κώστας Παρδάλης ,Γιώργος Παναγιώτου,Μιχάλης Παναγιώτου,Ακης Βαρνακιώτης ,Νίκος Μπακογιάννης, Νίκος Κολίτσας,Θέμης Τρικαλιώτης και Δημήτρης Τσόγιας

cz

Back to top button
Close
Close