Διασκέδαση

Την Κυριακή η γιορτή του πατέρα, μην ξεχάσετε να του πείτε χρόνια πολλά!

Γιορτή του πατέρα ή ημέρα του πατέρα ονομάζεται η ετήσια κινητή εορτή προς τιμήν του πατέρα, των πατρικών δεσμών και γενικά της επιρροής των πατέρων στην κοινωνία.

Γιορτάζεται κάθε χρόνο την τρίτη Κυριακή του Ιουνίου σε πολλές χώρες παγκοσμίως, αν και σε ορισμένες χώρες η ημερομηνία μπορεί να διαφέρει. Θεωρείται συμπληρωματική εορτή μαζί με την ημέρα της μητέρας.
Η γιορτή του πατέρα δεν αφορά μόνο τους πατεράδες, αλλά την πατρότητα γενικά και την συνεισφορά των μπαμπάδων στο κοινωνικό σύνολο.
Στην ουσία είναι μια γιορτή που έχει ως στόχο να δείξει ότι ο ρόλος του πατέρα είναι εξίσου σημαντικός με αυτόν της μητέρας δεδομένου ότι πολύ συχνά στην κοινωνία μας οι μπαμπάδες περνούν σε δεύτερη μοίρα.
H γιορτή του πατέρα 2017 είναι την Κυριακή 18 Ιουνίου.Και μην ξεχνάτε ότι όπως λέμε μάνα είναι μόνο μία, έτσι και ο μπαμπάς είναι μόνο ένας…
Είναι ο προστάτης μας και ο συνοδοιπόρος στη ζωή και στήριγμα για την οικογένεια.Στις σύγχρονες κοινωνίες ο ρόλος του πατέρα έχει έρθει σε δεύτερη μοίρα σε πολλές περιπτώσεις μονογονεικών οικογενειών.Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο ρόλος του δεν εξίσου σημαντικός με της μητέρας.
Χρόνια πολλά σε όλους.

Close