Επιχειρείν

«Ταβέρνα του Μπλακ» στη Διάβα: Η καθημερινή επιλογή για σουβλάκι και εκλεκτά εδέσματα της ώρας

Η «Ταβέρνα του Μπλακ» στη Διάβα είναι μία ταβέρνα …πολυεργαλείο, αφού καταφέρνει να συνδυάζει το νόστιμο και εκλεκτό φαγητό, τη μοναδική θέα προς τα Μετέωρα, παιδότοπο για τους μικρούς φίλους, τεράστια οθόνη προβολής (μέσω προτζέκτορα) για έντονες στιγμές μεγάλων αθλητικών γεγονότων, αλλά και έναν άνετο και φιλόξενο χώρο για τις κοινωνικές σας εκδηλώσεις και οικογενειακές συνεστιάσεις…Ξεκινώντας από το φαγητό να πούμε ότι στην «Ταβέρνα του Μπλακ» πρωταγωνιστεί το σουβλάκι, που έχει καθιερωθεί ως το σήμα κατατεθέν του καταστήματος. Τις Κυριακές προστίθενται extra κρεατολιχουδιές για τους θαμώνες καθώς μπορούν να απολαμβάνουν χοιρινό και πρόβειο κεμπάπ, αλλά και παραδοσιακό κοκορέτσι, όλα της ώρας.

Μιας και διανύουμε περίοδο Μουντιάλ να πούμε ότι η «Ταβέρνα του Μπλακ» στη Διάβα αποτελεί την ιδανική επιλογή για τους φανατικούς φίλους του αθλητισμού οι οποίοι θα ζήσουν έντονες στιγμές παρακολουθώντας τους ποδοσφαιρικούς αγώνες (αλλά και κάθε άλλη μεγάλη αθλητική διοργάνωση) στην τεραστίων διαστάσεων οθόνη προβολής (μέσω προτζέκτορα) που διαθέτει το κατάστημα.

Από την άλλη οι μικροί φίλοι μπορούν να απολαύσουν το παιχνίδι τους στον άνετο παιδότοπο που βρίσκεται στον αίθριο χώρο του καταστήματος.

Ο χώρος επίσης διατίθεται για τις κοινωνικές σας εκδηλώσεις (π.χ. γιορτές, γενέθλια, βαπτίσεις) και για τις οικογενειακές και φιλικές συνεστιάσεις σας.

Καθημερινά κοντά σας από τις 6 το απόγευμα και τις Κυριακές ανοιχτά όλη μέρα.

«Ταβέρνα του Μπλακ»
ΔΙΑΒΑ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ
Τ: 24320 75133

conteblack1

conteblack2

conteblack3

conteblack4

Close