Ελλάδα

Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό είχε η Ζέττα Μακρή, συζήτησαν και για τον αντικαπνιστικό νόμο

Προγραμματισμένη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη είχε σήμερα το πρωί η Βουλευτής Ν. Μαγνησίας κ. Ζέττα Μ. Μακρή, η οποία και να σημειωθεί  είναι η πρώτη Βουλευτής από τη Θεσσαλία που συναντάται κατ’ ιδίαν με τον Πρωθυπουργό.

Στη συνάντηση, η οποία έγινε σε θερμό κλίμα και με άνεση χρόνου, συζητήθηκαν εκτενώς θέματα γενικού και τοπικού ενδιαφέροντος. Η κ. Μακρή συζήτησε με τον Πρωθυπουργό για τα ανοιχτά τοπικά ζητήματα, για τα περισσότερα εκ των οποίων ο κ. Μητσοτάκης ήταν ήδη ενήμερος, καθώς έχει καθημερινή πληροφόρηση για το τι συμβαίνει στην ελληνική περιφέρεια. Ακόμη, από τη συζήτηση δεν έλειψαν και τα θέματα επικαιρότητας, αφού η κ. Μακρή, η οποία, ως Υφυπουργός Υγείας, ενεργοποίησε τον αντικαπνιστικό νόμο, ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό για τις αντιδράσεις που είχαν προκύψει τότε, ενώ κατέληξαν ότι τα μέτρα είναι στη σωστή κατεύθυνση και πρέπει να εφαρμοσθούν.

Τέλος, η κ. Μακρή επεσήμανε στον Πρωθυπουργό ότι η συνεργασία μεταξύ Βουλευτών και Υπουργών είναι άψογη και γίνεται σε εξαιρετικό κλίμα, αφού οι πόρτες των υπουργικών γραφείων είναι ανοιχτές και οι πρωτοβουλίες που λαμβάνονται άμεσες.

Close