Ελλάδα

Στο δημοτικό κολυμβητήριο της Λάρισας ο Γιώργιος Βασιλειάδης

Δήμος Λαρισαίων και ΓΓΑ θα συνεργαστούν για την κατασκευή κλειστού προθερμαντηρίου στίβου στο Αλκαζάρ και τη δημιουργία Ενωσιακού γηπέδου.Στο δημοτικό κολυμβητήριο ο Βασιλειάδης - Συνεργασία για Ενωσιακό γήπεδο (Εικόνες)

Αυτό συμφωνήθηκε μετά τη σημερινή συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη με τον δήμαρχο Λαρισαίων Απ. Καλογιάννη.
Στο σχετικό δελτίο Τύπου της δημοτικής αρχής αναφέρονται τα εξής:
Εντυπωσιασμένος από τις εγκαταστάσεις του νέου Δημοτικού Κολυμβητηρίου της Νέας Πολιτείας και την προοπτική διαμόρφωσης του περιβαλλοντος χώρου σε ένα νέο σημαντικό αθλητικό πυρήνα με γήπεδα τένις και beach volley,  εμφανίστηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιώργος Βασιλειάδης, κατά την επίσκεψή του στους χώρους του  Κολυμβητηρίου.
Νωρίτερα, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο ο κ. Βασιλειάδης και ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης συμφώνησαν ότι η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και ο Δήμος θα συνεργαστούν και θα συμβάλλουν για την προοπτική κατασκευής κλειστού προθερμαντηρίου στίβου στο Αλκαζάρ αλλά και για την δημιουργία Ενωσιακού γηπέδου στην Λάρισα.
Ειδικότερα, κατά την επίσκεψη του στο νέο Κολυμβητήριο, o κ. Βασιλειάδης ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις, από τον δήμαρχο και τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο για θέματα αθλητισμού κ. Γ. Κωσταρόπουλο.
Ο υφυπουργός Αθλητισμού, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με γονείς μαθητών δημοτικών σχολείων της πόλης, που παρακολουθούσαν τα παιδιά τους να κολυμπούν στην μικρή πισίνα των εγκαταστάσεων, στο πλαίσιο προγράμματος που υλοποιεί το Υπουργείο Παιδείας και η ΓΓΑ για μαθήματα κολύμβησης σε παιδιά δημόσιων δημοτικών Σχολείων.

Close