Επιχειρείν

Στην Καλαμπάκα η Γενική Συνέλευση Αγροτών Φωτοβολταϊκών Ελλάδος

Πραγματοποιείται το πρωί του Σαββάτου 11/1 η 8η γενική συνέλευση του Συνδέσμου μας, σε συνδυασμό με δύο ακόμη εκδηλώσεις:
– Το δείπνο που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Παρασκευής στο κέντρο Royal και το γεύμα που θα δοθεί αμέσως μετά την Γενική Συνέλευση, στο κέντρο Τσίκαρης της Καλαμπάκας.Image result for Γενική Συνέλευση Αγροτών Φωτοβολταϊκών Ελλάδος"

Και σε αυτή την περίπτωση το ενδιαφέρον είναι πάρα πολύ μεγάλο. Στην Καλαμπάκα θα βρίσκεται εκατοντάδες κόσμος από όλη τη χώρα.
Μέσω του Συνδέσμου έχει ήδη εξασφαλιστεί διαμονή για περίπου 320 άτομα ενώ πολλοί περισσότεροι θα είναι οι άνθρωποι που θα βρεθούν αυθημερόν για τη Γενική Συνέλευση.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΗΜΕΡΟΥ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

1.Παρασκευή 10/1/2020 ώρα 20.15΄ : Δείπνο με τη συμμετοχή 250 Μελών, στο κέντρο Royal Palace στην Καλαμπάκα. Ώρα 00΄ θα γίνει μια ενημέρωση από εκπρόσωπο των Ιταλών για Τρακτέρ και Παρελκόμενα, σε όσους ενδιαφέρονται
Σάββατο 11/1/2020 ώρα 11.00΄ : Η Γενική Συνέλευση στο Εκθεσιακό Κέντρο Καλαμπάκας.
Σάββατο 11/1/2020 ώρα 11.15΄ : Τα άτομα που θα συνοδεύουν Μέλη (γυναικόπαιδα), θα έχουν την δυνατότητα να επισκεφτούν τα Μετέωρα, με πούλμαν το οποίο θα ξεκινήσει από το Εκθεσιακό Κέντρο Καλαμπάκας, στις 11.15΄
3Σάββατο 11/1/2020 ώρα 14.30΄: Γεύμα  σε κέντρο της Καλαμπάκας, που θα ανακοινωθεί την ώρα της Γ.Σ..

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ

Το ενδιαφέρον που παρουσιάζουν οι εκδηλώσεις του Συνδέσμου, κάθε χρόνο γίνεται και μεγαλύτερο, γεγονός που αποδεικνύει ότι η βάση που πλαισιώνει τον σύλλογο δεν ζει σε συνθήκες συμβιβασμού, ούτε θεωρεί την διαμορφωθείσα κατάσταση ως δεδομένη.
Για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολύ…
Και πράγματι, η βάση των Μελών έχει την διάθεση να δίνει το δικό της παρών σε κάθε δραστηριότητα του συλλόγου και να γυρίσει -εφόσον απαιτηθεί- “τον ήλιο ανάποδα”.

Back to top button
Close
Close