Ελλάδα

Στα όρια οι παραλίες της Άνδρου! Χιλιάδες παντού και πολλά πάρτυ!

Απίστευτες σκηνές έζησε η Άνδρος από χτες μέχρι σήμερα από τη μια άκρη μέχρι την άλλη στις παραλίες. Το τι μας γράφουν και μας διηγούνται αναγνώστες μας μοιάζει για τα δεδομένα του νησιού… εξωτικό! Κοσμοπλημμύρα σε όλες τις παραλίες. Το αδιαχώρητο στις εξοχικές ταβέρνες και εστιατόρια. Τα beach-party των ημερών έφτασαν στο… «ποτέ πριν»!

Από το χτεσινό πάρτυ του Αυγουστίνου στα Πίσω Γιάλια. Πρώτες πρωινές ώρες…

Χαρακτηριστικό, τρια ζευγάρια φίλων ξεκίνησαν κατά τις 12:00 να πάνε με τα παιδιά τους Ζόργκο μα… δεν έφτασαν ποτέ. Τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα έφταναν πριν τα μπαγκαλόουζ του Αιγέα! Αδύνατον να πλησιάσεις την θάλασσα ή την ταβέρνα! Ήθελε κανένα χιλιόμετρο με τα πόδια.

Από το πάρτυ του Αυγουστίνου πριν δύο μέρες στον Όμιλο.

Αφού περιπλανήθηκαν – στο Βιτάλι δεν πλησίασαν γιατί οι πληροφορίες μιλούσαν περί κοσμοπλημμύρας – κατέληξαν στην Βλυχάδα. Έκει  όπου τέλος πάντων μπόρεσαν και βρήκαν θάλασσα! Εκεί έμαθαν πως είχε κόσμο και η Βόρη.

Στου Κόση είδαν περίπου 100 αυτοκίνητα και δεκάδες βρήκαν και στο Στέκι του Αντρέα στο Φελλό. «Ήταν σα να είχαν ξεφορτώσει κάτι καραβιές αυτοκίνητα τα πλοία κατ’ ευθείαν στην Βόρεια Άνδρο» μας έγραψαν χαρακτηριστικά.

Φωτογραφίες από τις 11:00 το πρωί στον Χαλκολιμιώνα. Μετά ήρθε ο κόσμος! Πάνω από 120 αυτοκίνητα πλημμύρισαν τον δρόμο (τρεις στροφές πάνω) και το μικρό πάρκιγκ!..

Μεγάλες οι θερμοκρασίες – γύρω στις 3 το μεσημέρι έφτασε τους 35 που είναι πολύ για Άνδρο – ο κόσμος βρήκε ωραία και ζεστή μέρα και ξέδωσε από το μελτέμι των προηγούμενων ημερών.

Για τον Άγιο Πέτρο, την Χρυσή Άμμο και το Κυπρί τα γνωστά. Από κόσμος πολύς μέχρι το αδιαχώρητο. Όπως έλεγε φίλος από την περιοχή: «στον Άγιο Πέτρο δεν έπεφτε καρφίτσα και στην Χρυσή Άμμο δεν μπορούσες να σταθείς κάποιες στιγμές»…

Δεκαπενταύγουστος. Πρωινές φωτογραφίες από τον Χαλκολιμιώνα. Μετά ήρθε ο κόσμος!…

Στα Άχλα αρκετός κόσμος. Στον Χαλκολιμιώνα και στις Αποθήκες γίνεται εδώ και μέρες το «έλα να δεις». Τα πάρτυ στις παραλές φουλ. Και τα beach-bar κάνουν πάρτυ κι έχουν πιένες. Το νησί έχει κόσμο. Και κυρίως έχει πολλούς νέους. Όπως εξηγούσε ο Ντίνος: «ο Χαλκολιμιώνας είναι γεμάτος από τις αρχές του μήνα μέχρι σήμερα!!!»

Οι φωτογραφίες από το πάρτυ του Αυγουστίνου χτες βράδυ στα Πίσω Γυάλια μοιάζουν από άλλο νησί! Όπως έλεγε ο ίδιος ο Αυγουστίνος Γαλιάσος: «αυτό δεν ξανάγινε. Γύρω στις 1 μετά τα μεσάνυχτα τέλειωσαν 120 σακούλες πάγος κι έτρεχαν να φέρουν κι άλλες και λίγο μετά τέρμα τα κοκτέηλ. Μόνο ποτά και μπύρες! Η μουσική σταμάτησε στις 5 το πρωί!»

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

Close