MUST Read

Πρώτο βραβείο Premium awards 2017 Quality&taste για τον pastry chef Ευάγγελο Χασιώτη.

Ο πανελλαδικός διαγωνισμός βράβευσης Premium awards 2017 Quality&taste, του Estiatoria.gr , αφορά στην βράβευση της ποιότητας & γεύσης των εστιατορίων της Αθήνας αλλά και μια διάκριση 5 επαγγελματιών από τον χώρο της εστίασης .

Η μεγάλη απονομή έλαβε χώρα στην πισίνα του Politia Tennis Club ,με μια λαμπερή δεξίωση παρουσία ανθρώπων των media, το επιτελείο του Star ,καταξιωμένων chef και επιφανών επιχειρηματιών.

Η βράβευση από τον ιδιοκτήτη του estiatoria.gr Φίλιππο Κούτρα 

Ανάμεσα στα 5 διακεκριμένα πρόσωπα πανελλαδικά ήταν και ο Καρδιτσιώτης pastry chef Βαγγέλης Χασιώτης , που έλαβε το 1ο βραβείο ποιότητας & γεύσης στην κατηγορία ζαχαροπλαστικής .Οι βραβευμένοι ψηφίστηκαν από το κοινό για την προσφορά τους όλη τη χρονιά αλλά και από 27.000 εγγεγραμμένα μέλη του Εstiatoria.gr .

Εδώ και 2 χρόνια ο pasrty chef Ευάγγελος Χασιώτης εργάστηκε σε μερικά από τα καλύτερα ξενοδοχεία και εστιατόρια της Θεσσαλίας και της Αθήνας ,φέτος η συνεργασία του με τον επιχειρηματία Γιάννη Καλογιάννη τον έφερε στην Κηφισιά και στο πολυτελές καφέ εστιατόριο I Frati όπου ανέλαβε τα ηνία να δημιουργήσει μοναδικές σοκολατένιες γεύσεις !

Δημ.Σιγάλα, Β.Χασιώτης ,Τίνα Φέτση

Λένα Κοσκοσίδου, Βαρβάρα Ρώσσα, Γ.Νικολαράκος .

Πολλά συγχαρητήρια στον κο Χασιώτη που με την ευγένεια και το ταλέντο του κέρδισε και το                     κοινό της Αθήνας .

 

Back to top button
Close
Close