Idees Sports

Πρώτη συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας για τον Ποδηλατικό Σύλλογο Τρικάλων.

 

Την Πέμπτη 2 Μαΐου 2019 άνοιξε τις πύλες του το Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο Αθηνών, για να υποδεχθεί το πανελλήνιο πρωτάθλημα πίστας εφήβων, νεανίδων, παίδων, κορασίδων καθώς και το πανελλήνιο πρωτάθλημα όμνιουμ ανδρών – γυναικών. Το αγωνιστικό πρόγραμμα  ξεκίνησε την Παρασκευή 3 Μαΐου και συνεχίστηκε μέχρι και την Κυριακή 5 Μαΐου.

Ο Π.Σ. Τρικάλων συμμετείχε για πρώτη φορά με τρείς αθλητές, Τσατσαρώνης, Κουτσιβέτας και Ποτήρης  στην κατηγορία παίδων. Η συμμετοχή και μόνο σε αγώνες πίστας απαιτεί ειδικό εξοπλισμό και εξειδικευμένη προσαρμογή – προπόνηση για τους αθλητές. Οι ποδηλάτες του Π.Σ. Τρικάλων,  χωρίς να έχουν την απαραίτητη εμπειρία για αγώνες πίστας, συμμετείχαν στους αγώνες ξεπερνώντας μερικές φορές ακόμη και τους ίδιους τους εαυτούς τους.

Άτυχη στιγμή πτώση με τραυματισμό του Κώστα Τσατσαρώνη στην πρώτη μέρα των αγώνων που δεν του επέτρεψε να συνεχίσει στα επόμενα αγωνίσματα.

Τα αποτελέσματα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας των αθλητών μας:

Ατομική καταδίωξη 2km (individualpursuit) : Κουτσιβέτας 13ος , Τσατσαρώνης 21ος .

200μ σπριντ: Ποτήρης 25ος

500 μ ατομική χρονομέτρηση (Timetrial) :   Ποτήρης 22ος ,   Κουτσιβέτας 26ος

Ομαδικό σπριντ (TeamSprint) :11η θέση (Ποτήρης, Κουτσιβέτας).

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων συνεχίζει την αγωνιστική του δραστηριότητα και το επόμενο Σάββατο θα συμμετέχει στο τοπικό πρωτάθλημα κεντρικής Ελλάδος, που θα διεξαχθεί στη Λάρισα  με 20 ποδηλάτες από την ποδηλατική ακαδημία του συλλόγου.

Την ομάδα στηρίζουν επιχειρήσεις   της περιοχής μας που αγαπάνε τον αθλητισμό και ιδιαίτερα την ποδηλασία. Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας για την πολύτιμη βοήθεια που μας προσφέρουν.

 ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ (ποδηλατικό κατάστημα Λάρισας),  ΜΠΟΤΗΣ (πρατήρια υγρών καυσίμων), PROMIST (ασφάλειες), Δ.ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ (πρακτορείο ΟΠΑΠ),  3G (ψηφιακές εκτυπώσεις),  ΕΦΗ ΠΑΛΑΤΟΥ (φυσιοθεραπεία – βελονισμός).

Η ποδηλατική ακαδημία της ομάδας  στοχεύει στην άθληση, στην βελτίωση της ικανότητας οδήγησης και την εκμάθηση οδηγικής  συμπεριφοράς.

Με το ποδήλατο αθλείσαι, μαθαίνεις οδήγηση, ζεις στην φύση, χαίρεσαι την ζωή!!!

Επικοινωνία για εγγραφές και συμμετοχή στην ακαδημία ποδηλασίας:

Τηλέφωνα: Ζιντζόβας Ηλίας (6986010785) – Ταμανάκιας Μιχάλης (6989154306). Υπεύθυνοι προπονητικού και αγωνιστικού σχεδιασμού.

Facebook: https://www.facebook.com/Podilatikos.Trikalon.cycling.club/

Email:podilasiatrikalon@yahoo.gr

 

 

 

Back to top button
Close
Close