Τοπικά

Πρόβλεψη του Μετεωρολόγου Μιχάλη Σιούτα

Αλλαγή του καιρού από το μεσημέρι της Δευτέρας στη Δυτική Ελλάδα, από τις βραδινές ώρες και τη νύχτα και στην υπόλοιπες περιοχές, με βροχές, καταιγίδες και χιόνια στο βορειοδυτικά ορεινά. Περιορισμένη ορατότητα ή τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες. Άνεμοι Νοτιάδες και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.

Θερμοκρασία

Στη Βόρεια Ελλάδα από 2 έως 15 βαθμούς, στη Νότια Ελλάδα από 3 έως 16 και στις νησιωτικές περιοχές από 8 έως 17 βαθμούς.

Άνεμοι

Νοτιάδες, στις θαλάσσιες περιοχές μέτριοι έως πολύ ισχυροί, 5-7 Μποφόρ.

Θεσσαλονίκη

Το πρωί λίγη συννεφιά με ομίχλες, το μεσημέρι ηλιοφάνεια με συννεφιά, τη νύχτα βροχή. Άνεμοι Νοτιάδες, μέτριοι έως ισχυροί, 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 4 έως 15 βαθμούς.

Αττική

Ηλιοφάνεια, από το απόγευμα συννεφιά, τη νύχτα βροχές. Άνεμοι Νοτιάδες, μέτριοι έως πολύ ισχυροί, 5-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από 6 έως 15 βαθμούς.

Ο καιρός της Τρίτης 12/2

Κακοκαιρία, με συννεφιά, βροχές και καταιγίδες, εντονότερες στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, καθώς και στην περιοχή του Αιγαίου. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα ενισχυθούν, θα γίνουν Βοριάδες, στα πελάγη μέτριοι έως πολύ ισχυροί, 5-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε αισθητή πτώση σε όλη τη χώρα, με παγετό στα ηπειρωτικά της Βόρειας Ελλάδας.

makthess.gr

Ο Μιχάλης Σιούτας είναι Διαδάκτορ Μετεωρολόγιας ΑΠΘ, του  Κέντρου Μετρολογικών εφαρμογών του ΕΛΓΑ αεροδρομίου Μακεδονίας Θεσσαλονίκης και κατάγεται από την Θεοτόκο Χασίων του Δήμου Μετεώρων

Close