Τρίκαλα

Προσαγωγή ανηλίκων στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων!

Η νυχτερινή διασκέδαση στα Τρίκαλα φαίνεται να επιφυλάσσει εκπλήξεις καθώς ένα ασυνήθιστο γεγονός σημειώθηκε στην πόλη των Τρικάλων σε γνωστό νυχτερινό κλαμπ λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής προς Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε καταγγελία προφανώς από γονέα οι γονείς για την είσοδο ανηλίκων σε νυχτερινό κατάστημα διασκέδασης επί της οδού της 25η Μαρτίου και για κατανάλωση αλκοόλ. Το γεγονός ανέλαβε να διεκπεραιώση ,περιπολικό της άμεσης δράσης αλλά και υπηρεσία της ασφαλείας όπου και έσπευσαν στο κατάστημα. Ύστερα από έρευνα διαπιστώθηκε ότι ανήλικοι είχαν παραγγείλει αλκοολούχα ποτά και οι αστυνομικοί τους ζήτησαν να τους ακολουθήσουν στο τμήμα κυρίως για εξακρίβωση στοιχείων σύμφωνα με την νόμιμη διαδικασία.

Οι νεαροί ακολούθησαν την προσταγή των αστυνομικών και οδηγήθηκαν στο τμήμα ενώ τόσο μέσα όσο και έξω από το κατάστημα προκλήθηκε αναστάτωση από το γεγονός . Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι στην  διαδικασία όλα εκτυλίχθηκαν με ηρεμία και οι υποτιθέμενα “αυτουργοί” ακολούθησαν υποδειγματικά τις υποδείξεις των αστυνομικών …

Back to top button
Close
Close