Τρίκαλα

Πλήθος κόσμου στην πιο αισθαντική παρουσίαση του νέου βιβλίου του Κ.Κρομμύδα στα Τρίκαλα!

 

Οι εκδόσεις Διόπτρα, το Βιβλιοπωλείο Παπαγιάννη και ο συγγραφέας Κώστας Κρομμύδας πραγματοποίησαν την παρουσίαση του νέου του βιβλίου στα Τρίκαλα στο Μουσείο Τσιτσάνη σε μια κατάμεστη αίθουσα.
Μια νύχτα ακόμη …το νέο συγγραφικό ταξίδι, που όσοι το έχουν διαβάσει, μιλούν για ένα από τα καλύτερα βιβλία του Κ.Κρομμύδα.

Ο συγγραφέας ξεκίνησε την περιοδεία του στην Ελλάδα από την πόλη της Αριδαίας, εκεί όπου ξεκινάει και η ιστορία του βιβλίου του και σύστησε σε παλιούς και νέους αναγνώστες το νέο του μυθιστόρημα. Γεμάτος αυτοπεποίθηση και διάθεση να μας μεταφέρει για λίγο νοερά στην ιστορία του βιβλίου του, μίλησε με ένταση για τα δυνατά μηνύματα που πέρασαν και στον ίδιο …για τις βαθιές αλήθειες του βιβλίου που δεν πρέπει να ξεχνάμε στη ζωή, να ζούμε…να αγαπάμε, να συγχωρούμε…να αδράξουμε τη μέρα και να την ρουφήξουμε για να μην μετανιώσουμε για τίποτα στο τέλος…! 

Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά οι σολίστ Άννα Μορφίδου (σοπράνο) και Xριστίνα Tηλιγάδα (αναγεννησιακό λαούτο). Με συνοδεία την υπέροχη φωνή της τρικαλινής σοπράνο και την αφήγηση του Κώστα Κρομμύδα το τρικαλινό κοινό βίωσε μια από τις καλύτερες βιβλιοπαρουσιάσεις του.

Οι τρικαλινές απόλαυσαν κάθε στιγμή της παρουσίασης του Κ.Κρομμύδα και φυσικά περίμεναν καρτερικά να υπογράψει το βιβλίο τους.

             
Μια νύχτα ακόμηΥπάρχουν ταξίδια που ξεκινούν με μια βαλίτσα στο χέρι.

Back to top button
Close
Close