Τρίκαλα

“Πετάει” για Αθήνα ο Τρικαλινός που νόσησε από τον Κορονοϊό

Μετά από 12 μέρες νοσηλείας ο Ε.Λ. έμπορος αυτοκινήτων επιστρέφει απόλυτα υγιείς και πάλι στην πατρίδα. Οι θεράποντες γιατροί του Νοσοκομείου της Νυρεμβέργης, του έδωσαν  τελικά σήμερα το εξιτήριο  και πλέον  αύριο με πτήση για Αθήνα θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Το γεγονός χαροποίησε ιδιαίτερα πέρα από τον ίδιο, τόσο την οικογένεια του, όσο και φίλους του ομογενείς οι οποίοι βρέθηκαν στο πλευρό του.Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες δέχονταν και επισκέψεις και συνεχώς συνομιλούσε με τους φίλους του συνεργάτες από  τον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης,  από το δωμάτιο αποθεραπείας μιας και οι γιατροί είχαν αποφανθεί ότι όχι μόνο δεν αντιμετώπιζε κίνδυνο άλλα είχαν εξαλειφθεί πλήρως και όλα τα συμπτώματα.

Λόγω πάντως της Γερμανικής νομοθεσίας δεν επιτρέπονταν να διαμείνει στην χώρα.Παρόλα αυτά αυριο αναχωρεί από την Νυρεμβέργη και επανέρχεται στην καθημερινότητα.Μάλιστα σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο, ο κορονοϊος δεν είναι ανίκητος και υπάρχουν και ελάχιστες πιθανότητες να ξανά νοσήσει με την προϋπόθεση να τηρεί όπως και άπαντες τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας …..

Back to top button
Close
Close