Τρίκαλα

Παρουσιάστηκε τo business plan του happy Trikala 

 

Ένα ψηφιακό εργαλείο το οποίο μπορεί να προσαρμόζεται στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης και να προσφέρει επιπλέον παροχές και εξειδικευμένες υπηρεσίες , παρουσιάστηκε εχθές επίσημα από το Digital team  της διορατικότητας στο κέντρο καινοτομίας και επιχειρηματικότητας στο Gisemi Hub  του e-trikala.

To Happy Trikala είναι  ένα  έξυπνο application το οποίο χρησιμοποιεί στο backend office  τεχνητή νοημοσύνη ώστε να μεγιστοποιείται η ασφάλεια συναλλαγών σε όσους χρησιμοποιούν το  gamification  “ shake & win” . Το παραπάνω game  θα δίνει την δυνατότητα σε όσους επιθυμούν να συμμετέχουν στο shake & win , μετά από διπλό κούνημα του κινητού τους να λαμβάνουν άμεσα ενημέρωση αν κέρδισαν τα δώρα που η κάθε επιχείρηση θέλει να διαθέσει στους πελάτες της ώστε όλοι να είναι Happy.

To business plan  του happy Trikala  σχεδιάστηκε αφού ολοκληρώθηκε η έρευνα αγοράς για την τοπική γαστρονομία και είδαμε ότι οι πελάτες θέλουν από τις επιχειρήσεις happy hours και επιπλέον δώρα. Με το Happy Trikala  θα έχουν την δυνατότητα μέσω του application  να εμφανίζονται οι προσφορές της ημέρας ή της εβδομάδος και οι happy hours.

Mέσω της εφαρμογής θα εμφανίζονται στον χάρτη όσα καταστήματα συμβεβλημένα με την διορατικότητα είναι κοντά σου και εφόσον το έχεις ζητήσει, από τα αγαπημένα σου  θα εμφανίζονται αυτόματα οι προσφορές τους μόλις περνάς από κοντά τους.

Επίσημη στήριξη στις δράσεις τοπικής ανάπτυξης της διορατικότητας δήλωσε ο Δήμαρχος κ. Παπαστεργίου μέσω του e-Trikala  στο οποίο φιλοξενείται ήδη το  digital team και η εφαρμογή  θα φιλοξενηθεί στους server  του e-Trikala καθώς και το down load  του application  θα χρησιμοποιηθεί από τους επισκέπτες κατά την είσοδο στον Μύλο των Ξωτικών. Η όλη προσπάθεια φυσικά έχει και την στήριξη του Προέδρου του επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Γιαγιάκου.

Οι μεγάλες τοπικές επιχειρήσεις ΒΙΟΛΑΝΤΑ , ΚΤΕΛ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ που ενημερώθηκαν για το παραπάνω project  δήλωσαν άμεση στήριξη στην τοπική αγορά και συμμετοχή στο gamification Shake & win . Η διάθεση ειδικών προσφορών και δωροεπιταγών θα προσφέρονται σε όσους συμμετέχουν στο shake & win από όλες τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις για όλη τη διάρκεια του έτους ενώ για την περίοδο των Χριστουγέννων η σκέψη είναι να συμμετέχουν όλες οι επιχειρήσεις εντός του μύλου των ξωτικών με το game shake & win  όπου οι επισκέπτες θα κερδίζουν δωροεπιταγές τις οποίες θα ξοδεύουν όμως  ΕΚΤΟΣ του Μύλου των ξωτικών στις συμβεβλημένες τοπικές επιχειρήσεις της Διορατικότητας. ( εστιατόρια , καφέ , μάρκετ τροφίμων , ξενοδοχεία κλπ). Έτσι θα δοθεί μια επιπλέον τόνωση στην τοπική μας αγορά και  εκτός του μύλου που στην ουσία δεν χρειάζεται διαφήμιση διότι θα περάσουν έτσι και αλλιώς πάνω από ένα εκατομμύριο άτομα και φέτος πρώτα ο Θεός.

Back to top button
Close
Close