Τρίκαλα

Ο ερασιτέχνης φωτογράφος Δημήτρης Δέδες δημιούργησε ένα εκπληκτικό βίντεο για τα Τρίκαλα.

Ο Δημήτρης Δέδες είναι ερασιτέχνης φωτογράφος από τα Τρίκαλα και αυτόν τον καιρό έχει φτιάξει ένα Timelapse βίντεο με θέμα τα τοπία και τα αξιοθέατα της πόλης μας. Απολαύστε τα Τρίκαλα από ψηλά σε ένα απολαυστικό βίντεο.

Ονομάζομαι Δέδες Δημήτρης, είμαι από τα Τρίκαλα. σπουδάζω πληροφορική στο Πανεπιστήμιο της Λάρισας. Το χόμπι μου είναι η φωτογραφία και ο κινηματογραφισμός και ήθελα τα συνδυάσω αυτά σε ένα κινηματογραφικό Timelapse βίντεο για την πόλη όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα. Πρόκειται για ένα βίντεο με τα τοπία και αξιοθέατα της πόλης των Τρικάλων. Τα γυρίσματα διήρκεσαν περίπου 10 ημέρες με πλάνα από διάφορα σημεία στον λόφο του Προφήτη Ηλία και εντός του κέντρου της πόλης. Χρειάστηκαν περίπου 7.500 φωτογραφίες χωρητικότητας πάνω από 70 GB και συνολικά 72 ώρες επεξεργασίας και μοντάζ.
Εξοπλισμός που Χρησιμοποιήθηκε: Sony DSC RX100 Mark I ND Filter (RiseUK ND1000) Polaroid PLTRI57 Λογισμικά που χρησιμοποιήθηκαν: LRTimelapse Adobe Lightroom Adobe Photoshop Adobe After Effects Adobe Premiere Pro
Μουσική: Fearless Motivation Instrumentals – Questions Answered
Ελπίζουμε να απολαύσετε το αποτέλεσμα.

Back to top button
Close
Close