ΕπιχειρείνΤοπικά

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρώτη έκθεση του Agromarket

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρώτη αγροτική έκθεση του Agromarket, με αθρόα προσέλευση φίλων και συνεργατών, σε συνεργασία με την εταιρία Γ.Χίγκας ΑΒΕΕ. Η εταιρία είναι γνωστή στην αγορά των γεωργικών και κτηνοτροφικών μηχανημάτων για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχει στους αγρότες και κτηνοτρόφους τις 6 τελευταίες δεκαετίες.

Η Γ.ΧΙΓΚΑΣ ΑΒΕΕ ξεκίνησε συνεργασία με την επιχείρηση AGROMARKET – ΑΦΟΙ ΝΙΚΟΛΟΥ στο Νομό Τρικάλων. Η συνεργασία περιλαμβάνει την αντιπροσώπευση της πλούσιας γκάμας μηχανημάτων της Γ.ΧΙΓΚΑΣ ΑΒΕΕ στα Τρίκαλα, από μια Εταιρία που αναπτύσσει μεγάλη δυναμική στον χώρο των  γεωργικών μηχανημάτων, όπως είναι η AGROMARKET-ΑΦΟΙ ΝΙΚΟΛΟΥ.

Η συνεργασία επισφραγίστηκε με μια άρτια οργανωμένη παρουσίαση των μηχανημάτων της Γ.ΧΙΓΚΑΣ ΑΒΕΕ, στις εγκαταστάσεις του νέου αντιπροσώπου της, το 3ήμερο 10-12 Ιανουαρίου. Πλήθος αγροτών τίμησε με την παρουσία του την επίσημη έναρξη της συνεργασίας και είχαν την δυνατότητα να πάρουν μια «γεύση» από την πολύ πλούσια γκάμα των μηχανημάτων της Γ.ΧΙΓΚΑΣ ΑΒΕΕ, που κατασκευάζουν φημισμένα εργοστάσια, όπως είναι η CLAAS, η MASCHIO-GASPARDO, η MARTIGNANI, η FARESIN  και άλλα. Κατά τη διάρκεια των 3ήμερων εκδηλώσεων, αρκετοί αγρότες είχαν την ευκαιρία να αξιοποιήσουν τις ειδικές προσφορές που ετοίμασε η Εταιρία για αυτήν ειδικά την περίσταση.

Η συμφωνία της Γ.ΧΙΓΚΑΣ ΑΒΕΕ με την AGROMARKET-ΑΦΟΙ ΝΙΚΟΛΟΥ, αποτελεί άλλο ένα βήμα στη προσπάθεια της Εταιρίας για καλύτερη και αποτελεσματικότερη παρουσία της σε όλο τον πανελλαδικό χώρο, είτε μέσω καταξιωμένων αντιπροσώπων, είτε με δικά της υποκαταστήματα, όπως ήδη έχει κάνει στην Λάρισα και την Ορεστιάδα.

 

Close