Τρίκαλα

Οι φίλοι μοτοσυκλέτας έδειξαν έμπρακτα το κοινωνικό τους πρόσωπο

Πραγματοποιήθηκε  στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης μία υψηλού επιπέδου ανθρωπιστική ενέργεια, με την επίδοση επιταγής με το ποσό των 5.800 ευρώ από τον συντονιστή του 3ου Ανταμώματος Φίλων Μοτοσυκλέτας κ. Θεμιστοκλή Μουντζούρη ως επίλογο του παραπάνω Ανταμώματος που έγινε τον περασμένο Ιούλιο στην Ελάτη, στον Πρόεδρο του μη κερδοσκοπικού Οργανισμού με τίτλο «ΕΛΠΙΔΑ» Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ειδικών Δημοτικών Σχολείων Και Ατόμων Ειδικών Αναγκών Ν. Τρικάλων κ. Ευάγγελο Ρίζο.Eπίδοση επιταγής από τους Φίλους της Μοτοσικλέτας στην "Ελπίδα"

Πριν από την εκδήλωση προβλήθηκε βίντεο με τις φυσικές  ομορφιές του Δήμου Πύλης.

Την εκδήλωση παρουσίασε η Πρόεδρος του ΟΚΠΑΔ Πύλης κ. Μαρίνα Πανάγου  που καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους, καλώντας στο βήμα για σύντομους χαιρετισμούς πρώτα τον Αντιδήμαρχο Παιδείας , Υγείας κ. Σωτήριο Αγγέλη ο οποίος μετέφερε τους Χαιρετισμούς του Δημάρχου Κων/νου Μαράβα, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι πάντα προτεραιότητα μας σαν Δήμος Πύλης  ήταν και θα είναι ο Άνθρωπος.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν στην διοργάνωση του 3ου Ανταμώματος στην Ελάτη το τριήμερο του Ιουλίου 12,13,14 όπου συνδιοργανωτής ήταν και ο Δήμος Πύλης και ιδιαίτερα την Τοπική Κοινότητα Ελάτης ,τον τότε Πρόεδρο κ. Βασίλειο Χαμψά  και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου , καθώς και τον Σύλλογο Γυναικών Ελάτης και τον Σύλλογο Επαγγελματιών και Ξενοδόχων ορεινού όγκου  «ΞΕΝΙΟΣ-ΖΕΥΣ».

Back to top button
Close
Close