Idees Sports

Οι τιμές εισιτηρίων για το ματς με Αιγάλεω- Τα τελευταία νέα της ομάδας

Ανακοινώθηκαν από την ΠΑΕ Τρίκαλα τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της Κυριακής ανάμεσα στον ΑΟΤ και το Αιγάλεω.
Οι τιμές ορίστηκαν ως εξής:
Θύρα 1: 5 ευρώ
Θύρα 4: 10 ευρώ
Θύρα 9 (φιλοξενούμενοι) 10 ευρώ
VIP 20 ευρώ

Εκτεθειμένη για μία ακόμη φορά  η ΠΑΕ Τρικαλα με δύο ακόμα υποθέσεις που θα εκδικαστούν την ερχόμενη ΤρίτηΌλα τα χρήματα  που τπους οφέιλονται ζητούν  ο Στάθης Συριόπουλος  ( αγωνίζεται στο Αιγάλεω)  και ο Σαϊντ Ζακουανί. Οι υποθέσεις τους θα εκδικαστούν την Τρίτη 19 Νοεμβρίου.

 

Για τον αγώνα της Κυριακής με το Αιγάλεω, αλλά και γενικότερα για τη μέχρι τώρα δράση στην Φούτμπολ Λιγκ μίλησε ο Δημήτρης Σανδραβέλης.

Ο έμπειρος δεξιός αμυντικός σε δηλώσεις του στην «Λέσχη 97,6» έκανε ένα γενικό σχόλιο για το πρωτάθλημα. «Η βαθμολογία μετά από 7 αγωνιστικές μαρτυρά για τον ανταγωνισμό στο πρωτάθλημα. Αυτό θα συνεχιστεί και από τη δική μας πλευρά κοιτάζουμε πάντα για το καλύτερο. Με αυτή τη λογική μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Στην συνέχεια ο Σανδραβέλης μίλησε για τον αντίπαλο της Κυριακής. «Έχουμε αποδείξει ότι σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους. Αυτό θα κάνουμε και απέναντι στο Αιγάλεω. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να φτάσουμε στον στόχο μας».

Ενώ κατάληξε με κάλεσμα προς τους φιλάθλους. «Για εμάς ο κόσμος αποτελεί τον 12ο παίκτη. Τον θέλουμε δίπλα μας και αισιοδοξώ ότι στο παιχνίδι της Κυριακής όντως η παρουσία των φιλάθλων θα είναι καταλυτική ώστε να πετύχουμε αυτό που έχουμε βάλει ως στόχο».

Back to top button
Close
Close