MUST ReadΤρίκαλα

Οι σύζυγοι στο πλευρό των Βουλευτών και υποψηφίων του νομού Τρικάλων!

Είναι δυναμικές, δραστήριες και στηρίζουν τους συζύγους τους.

 

Συνήθως οι σύζυγοι των πολιτικών περιορίζονται σε έναν τυπικό ρόλο χαμηλών τόνων, μακριά από τις ενεργά  δημόσιες εμφανίσεις και τις αυτόνομες δηλώσεις, έστω κι αν αυτές αποτελούν εκδηλώσεις συμπάθειας, τρυφερότητας και συμπαράστασης για το πολιτικό έργο των συζύγων τους. Εμείς αποφασίσαμε να σας συστήσουμε τις κυρίες που βρίσκονται στο πλευρό των υποψηφίων Βουλευτών του νομού Τρικάλων οι οποίες όπως θα δείτε άλλες είναι αρκετά δραστήριες και δυναμικές και άλλες κρατούν πιο χαμηλό προφίλ αλλά πάντα βρίσκονται στο πλευρό τους.

Ο Κώστας Σκρέκας και η Ειρήνη Καραγκούνη συναντήθηκαν για πρώτη φορά σε φοιτητικές εκλογές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Μετά την αποφοίτησή τους συνέχισαν αμφότεροι τις μεταπτυχιακές σπουδές τους στο Μπέρμιγχαμ. Από τότε παραμένουν αχώριστοι και όσοι τους γνωρίζουν στα Τρίκαλα κάνουν λόγο για ένα πολύ αγαπημένο και ευτυχισμένο ζευγάρι. Τη χαρά τους βέβαια ολοκληρώνουν οι δύο κόρες τους, Αλεξάνδρα και Σοφία, οι οποίες έχουν και τον πρώτο ρόλο στη ζωή τους. Σίγουρα η Ειρήνη αποτελεί μια δυναμική σύζυγο που στέκεται σταθερά δίπλα στον Κ.Σκρέκα με αγάπη και θαυμασμό.


Ο πρώην Νομάρχης και Βουλευτής Ηλίας Βλαχογιάννης, είναι από τα πιο κλασικά ζευγάρια στο χώρο της πολιτικής, η περίπτωση της συζύγου του Σούλας Βλαχογιάννη είναι ξεχωριστή. Εδώ ισχύει το ρητό ότι πίσω από έναν επιτυχημένο άντρα κρύβεται πάντα μια γυναίκα. Στο πρόσωπο της Σούλας, ο Ηλίας Βλαχογιάννης θα έχει ακόμη μια φορά δίπλα του τον «φύλακα άγγελο» του.


Ο Σάκης Παπαδόπουλος και η Ρωρώ Παιζάνου, έχουν αρκετά χρόνια γάμου και μια κοινή πορεία ζωής, η σύζυγος του γιατρού και βουλευτή του Σύριζα, Σάκη Παπαδόπουλου,είναι παλιά ‘καραβάνα’ θα λέγαμε στο θέμα των δημοσίων σχέσεων και αποτελεί μια δυναμική παρουσία τόσο στο γραφείο του κου Παπαδόπουλου, όσο και  στην παρουσία της στα social media, με άποψη και προσωπικότητα.


 

Η γυναίκα του Μικέλη Χατζηγάκη, Αγγελική Χατζηγάκη είναι μητέρα 3 κοριτσιών είναι ο «ήρωας» της οικογένειας μας – όπως την αποκαλεί ο Μικέλης . Εκτός από τα οικογενειακά καθήκοντα και τα επαγγελματικά της (είναι ψυχολόγος με εξειδίκευση στην Θετική Ψυχολογία) η Αγγελική εδώ και ένα χρόνο ζει στα Τρίκαλα και στηρίζει τον άντρα της στις πολιτικές του υποχρεώσεις. Γλυκιά, με χαμηλούς τόνους αλλά ουσιαστική άποψη για τα πολιτικά δρώμενα.


Ο Χρήστος Σιμορέλης και η γαρδικιώτισα σύζυγος του Μαρία Νάκη, αποτελούν ένα αγαπημένο ζευγάρι που μετά τις σπουδές του βουλευτή του Σύριζα στην Ιταλία πορεύονται μαζί στη ζωή έχοντας μια ευτυχισμένη οικογένεια. Η Μαρία είναι η ήρεμη δύναμη στο πλευρό του και ασχολείται με την οικογένεια της και διακριτικά με την πολιτική καριέρα του κου Σιμορέλη.


Ο υποψήφιος βουλευτής Ν.Δ Θανάσης Λιούτας με την σύζυγο του δικηγόρο Νίκη Παπαγεωργίου , πάντα στο πλευρό του και στο πολιτικό γραφείο του πολιτευτή της Ν.Δ. Θανάση Λιούτα, αποτελεί το alter ego του και την ήρεμη δύναμη στο πλευρό του. Έχοντας μια όμορφη οικογένεια στηρίζει τις επιλογές του κ.Λιούτα σε κάθε του βήμα.


Ο νέος υποψήφιος Βουλευτής από το χώρο του ΚΙΝΑΛ, επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου και η σύζυγος του Λία Ραμμίδη, ξεχωρίζουν για το νεανικό στυλ και την κοινωνικότητα τους. Ένα αγαπημένο ζευγάρι με κοινή πορεία στην πόλη που έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια.

Α.Τάμπου

Back to top button
Close
Close