Τοπικά

Οι μαθητές του Hello στο πανελλήνιο πρότζεκτ “Your Thoughts on Greece”.

 

Κυριακή πρωί και όποιος έτυχε να βρεθεί στον προαύλιο χώρο του Μεγάλου Μετεώρου δεν γινόταν να μην παρατηρήσει τους μικρούς μαθητές και μαθήτριες να ανεβοκατεβαίνουν τα σκαλιά και να σταματάνε ξένους επισκέπτες των Μετεώρων, πιάνοντας κουβεντούλα μαζί τους…

Οι μικροί μαθητές του HELLO English School για άλλη μια φορά πιστοί στην αποστολή τους είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με επισκέπτες από όλο τον κόσμο στα πλαίσια του πετυχημένου πανελλήνιου πρότζεκτ Your Thoughts on Greece”.

Οι μαθητές – δημοσιογράφοι παίρνουν συνεντεύξεις από ταξιδιώτες όλων των εθνικοτήτων  ζητώντας τους να καταθέσουν τις σκέψεις τους για την σύγχρονη Ελλάδα και υποβάλλοντας τους σε quiz γνώσεων για τον Ελληνικό πολιτισμό, διάσημους Ελληνες αλλά και καθημερινές ελληνικές συνήθειες. Και μείναμε άφωνοι από τις γνώσεις τους αλλά και την προθυμία τους να απαντήσουν στους μικρούς ρεπόρτερ ενώ αυτοί έδιναν συγχαρητήρια στα παιδιά μας για την αυτοπεποίθηση και την άνεση λόγου τους!

«Ο κόσμος γύρω μας αλλάζει και το ίδιο πρέπει να κάνει και η εκπαίδευση αν θέλει να κρατήσει ζωντανό το ενδιαφέρον των μαθητών και να τους δώσει κίνητρα. Μιλάμε για εκπαίδευση μαθητοκεντρική και περισσότερο βιωματική. Γι’αυτό το ‘Your Thoughts on Greece’ αγκαλιάστηκε με ενθουσιασμό από τους μαθητές.Γιατί τους δίνει ενεργό ρόλο και τους ζητά να κάνουν τη θεωρία πράξη, βίωμα. Μια πολυτιμη  βιωματική εμπειρία για τα αγγλικά τους!»

 

 HELLO EnglishSchool – Μπαμπάνη Κωνσταντίνα

 

 

Close